嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
' y8 q) q6 Y- v7 Q下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
" [: l) C4 x4 G0 V7 ~3 D  j) J2 S1 J! x
+ }3 B8 |' w! [/ b, W6 g
夏天會,好現。9 b- n8 L; E9 h4 z& T% p
) A1 z$ G! W3 o% L0 b
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
$ j5 A* B* @9 O6 ]& K/ i) e* ^) B7 y( W: }+ O9 q) ?+ `

" x# V9 q& U% g) ~夏天會,好現。, @8 R. C! q# d
) N( Z/ W% R7 l5 t: M
(o^^o)
* [( V+ `9 ^$ e2 s
# G0 H" ^) M5 t. m
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
! r3 s0 H* V7 s, M我果d全部lace款,仲有幾件連身款
& P9 s# C- J* [. {+ V7 E7 J& C. p
5 e8 M$ m( H  X  S應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   ' O1 X/ o) c- K( `5 d
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
9 Q9 K# E  T% A1 Y* Y

/ S9 n: R/ ?; y: FSports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   ! q) O% O8 p! s4 Y7 w

7 v! I& N/ R, U; Z; r* \( |2 v* b  o& k1 a7 C5 L
夏天唔敢咁樣玩
1 G8 S- c9 m9 P1 R$ J4 f7 b
4 ~( U0 g" V& c1 h6 E- i現在天氣,正合適
4 o" v" d  {+ _( K7 N. A2 Q6 J$ ]- j9 c* A
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   : A8 M, y5 s. b0 [% w

) J, F+ \1 U% q! P& g
% p, c- X5 t0 h/ x現在天氣,正合適  x0 T& G- [: t% C: o1 Z
1 R$ R2 b  F5 `
(o^^o)
8 p1 G$ M6 w& r8 T# u& x4 Z: w8 O) x/ I6 b# T9 l2 g$ Y0 B4 I
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   & _! h$ G% N  X3 F1 i* K% u
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
$ E1 ?8 x5 L4 q& o$ P9 s# B, m. m& b3 U* i9 v$ |9 F
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
/ Y4 }$ Y2 P2 h2 h6 d  T5 J; f我多數都喺入面著死庫水加絲襪
7 n/ _7 F* [" _. `5 t% f  T" \* v3 G* O2 J# G) |7 x' V
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 ) ?. K1 i2 }1 [6 {" t: v/ j
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
' ^9 F! S' `# N  k  E邊間bra鋪有得一齊研究咁好 0 B4 o) x2 k7 s- o$ y# t. s
介紹!介紹!
5 ~, N: ]' i1 C) X4 q" u* k6 e
3 }; h8 V+ C  z. a* ?我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦1 _% M7 s8 r2 F

* f0 |, _0 U: b9 T& L9 N6 j一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   - A1 N6 w  O0 B: W2 @8 z" o: B4 b

0 Q2 D% l' G8 V9 ?* p% ?2 _$ M
$ k1 Y8 {2 m# {$ ^3 Q$ r3 d我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
/ q: Y5 G3 M9 `3 ~' y4 L
. X- k' q0 m. F+ K& M9 S% f# ]一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
9 z3 v4 Q/ z/ m) v0 h7 W
  t: A  w; ^; C3 f/ a' w2 Z果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
; }4 L" H3 e, h/ L+ ^6 K+ I5 C8 T2 C+ a8 g1 ^- d" ]' U6 J3 S4 z
# ?2 R# [4 u) {; e
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
( ^6 q% f3 E4 k. g+ t" z) `! L, z+ ?- s, M/ I1 ~2 N" S" s
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我