嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
. G9 @( |9 X/ U. w8 h* d* e7 S/ U下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
- j, |1 u* n4 A# T. R  h9 w

+ }% C; n& z1 s$ x! h( |8 v夏天會,好現。
: E. Z6 J- O2 r- I. X
( |* F. ?  U# H) m' i1 G(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
1 ~0 M1 W4 d4 ^
7 B& \: _. ]7 A$ G' n" N  L3 T* C8 X* {& A* W4 `& O# W/ I4 r
夏天會,好現。
& I7 r: j0 W" R: R& I: R0 f& K: ~* k: O3 {
(o^^o)
* V: Y; \2 @% e

2 M% |0 A1 {: r# B  A- P夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   3 X( y# [" e, a9 o
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
, k0 ~9 a$ Y& T: d  N$ B! j% r

/ e7 i8 `. B. H1 m7 z應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
) J  h9 y7 N4 }5 M' m" O都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
5 n2 N9 k" N7 p% m5 W8 |0 f8 i1 g3 l0 l5 \
Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   & c! T6 _: S$ L3 Q* I2 t* m+ p' F
( u. R. l0 z( x7 `! p  ^5 P
5 q3 J- @) o. ]% U
夏天唔敢咁樣玩
3 w) D# _: `* ?5 V3 X6 Z4 S; q
  r, ?. Q- [( Y2 S現在天氣,正合適
& N- F; v5 r5 o( W7 |3 s- p/ X0 Q; A1 A) k+ ]* |
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
; [( B3 d: ^3 e: b' S# s! c" f
' c3 x0 T7 p9 {. o) |7 V; V# |% E- g- `2 G. e% ]# _/ i
現在天氣,正合適8 ]" }2 U1 K+ A# F; \2 q

9 |3 f6 k# s/ K8 y+ r5 v" \(o^^o)
, t  E* y, b* N6 m+ ~* H, L

$ u: j0 s" m; S* H( T( F  J係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   
2 W' t+ z! J2 W夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
5 Y/ H  G* e* \% y2 P# l
1 d* u( w5 M8 @9 k$ x' p' ^
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
. w' L2 M! S2 w我多數都喺入面著死庫水加絲襪
& `) b* O! @, t' m% f; {+ i! J5 w# J2 O

. S2 V" u9 T2 o4 i; N. ~) @死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 ' \0 Y% e. O. I  Y
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   ( C) U  X; Z" ]  ^+ h5 H
邊間bra鋪有得一齊研究咁好
8 s3 N1 w: o/ h! r* e' x介紹!介紹!
3 S: N7 L. _& y
# g. u" Y' i7 }+ ~/ K. H: p
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦: m8 {% \' @: w) q* o
5 h) B- k  y, Y2 G
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   ( V. t9 c, W! v/ k$ I' h: O
8 h/ D& S. e$ H, W2 f( q

! q' {) e8 h5 t1 |' B我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
% s6 [& w; l0 i7 }$ n* a& a
5 ^6 D3 a2 J' a& g+ H; _一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
! Y( k4 H0 i/ u  r3 i! f/ E) n3 O$ D" n8 X  c1 g2 ~0 K/ u/ U
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   - \3 U/ o6 e9 o$ w

# N: R+ X: a4 ?  J. F7 [) R6 ?. ?# }3 G& z5 w8 ?% \
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
5 j' v2 n8 p: f( j* U8 Z
+ p& r+ C! ~! K2 i( h; ?
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我