嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
1 Q+ A  ?( X( I9 r, T) U下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
; \% Z( Y' Z8 C. g$ w
- P8 F/ V7 T9 _1 J夏天會,好現。" K6 @% Z" r# p# Y% M2 B

+ m& \9 T; ~4 r0 u$ s(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   ) }% {  S0 M) W+ |
; p5 v: H) b: ^3 v7 k) v
9 M2 o* d- F2 L9 y9 \
夏天會,好現。" a4 O( g7 C! z/ a
* ?# S) n* C4 e
(o^^o)
1 R2 D5 `3 J# i$ _7 j) v6 n7 N" Z$ t! I6 X
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
1 ~) ^- e) C! N5 q我果d全部lace款,仲有幾件連身款
# e1 s6 C( R/ h1 }6 P% _6 a
$ Z. {+ S1 B/ d1 [8 p# Q
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
& j' [- G6 V% ~% C. ~都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
; E9 ~% J, i) Z* X; m0 c
( |9 `1 e5 n- w2 F  v- d% H; M
Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
+ W+ p& V" N$ {' ~# L7 F; i0 t
1 S9 p# B! f6 t! m9 @) ^4 z8 R; I( B' K$ u2 C2 `  D7 G9 ^. N
夏天唔敢咁樣玩
- Q, f* ?- m* o- e: S

3 G1 m, G& `  ~4 _現在天氣,正合適
- Z( g: j. a2 z4 L. C3 y' y" `2 b) M7 R# k. ^
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   . P, ?  H* c+ w
% E. J$ V1 q. M+ F3 q

( X! r/ c7 e/ q) w2 C1 [9 s現在天氣,正合適' |( r: ]! F6 W! t9 f

9 ^1 @# i' \7 B  J(o^^o)
- ^% B! r5 [5 A- d$ g1 J5 C
; E$ m% Z3 O: u1 @, ]  A$ `- F6 V0 `係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   + e& c& r7 S. d0 N
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
9 J9 [7 y8 F1 }1 B( H
+ `7 }. g- R, b4 c, U) W: m; l
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
7 ?( M+ L6 V. Y/ K" q, R我多數都喺入面著死庫水加絲襪
" s4 v4 v& ^1 c1 {# }
. G! q1 C: Y' i* I  r) A
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 3 P: s2 }" c# E7 F* v5 ?
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   3 G4 \- m1 K5 w  ?  r
邊間bra鋪有得一齊研究咁好 7 {- d% x$ p2 L8 x
介紹!介紹!
, a. t6 S# s' U1 R* f% Z

+ t4 o; f* U# v5 @  j& |. b我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
/ M3 h3 p: s0 b. x3 F4 N$ @7 T6 M9 B, L- R
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
+ ^8 }! h! h3 l; A
" d5 K; I4 Q, q& V& Y% Q0 K) X1 o0 i- J  V
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦6 S/ L# O# M* x5 u4 x( W2 x

* S! P. R" n6 }& b; l, C6 Z1 O一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
. r- K/ {2 ]' R. X7 b8 G
: W0 I, ~. w/ W( |5 r7 Z; a
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   7 E8 y0 D4 C$ |' E& V

8 o" |  A2 R" B* u6 |
; P; y6 W3 f5 |' d0 R* L$ R果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
2 B! C. O; F5 {+ `0 U4 M7 T4 K2 I; j2 f
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我