嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   9 ]  e& p) \) p& y
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
3 b# a+ b7 l: U0 Z. _0 z4 l* R& l. [( M0 C& o: u; h
夏天會,好現。) S" ~# n$ J9 W$ @) B, h, y% n

9 M/ F$ B1 @& v) g(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   3 [" r8 G' X: Q6 J3 B

' X/ i% F- I# w( y2 z; p* W
* u' k5 {% ^  n, G夏天會,好現。
3 i% `5 W# {  e9 G0 d! Z6 P0 {+ S( C( C6 Y% j9 \$ z0 z+ f/ U6 n3 c/ O, C
(o^^o)
9 n. r, H  J4 f1 @; L3 a9 s7 X* {

8 i9 f1 Z% g; m8 h  c- X! L$ |夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
7 A7 |9 k' m- A; W9 c1 `我果d全部lace款,仲有幾件連身款
7 V* V" N" ~  `2 s
4 V) A9 \1 Z$ B2 I" T9 t& l. l
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   7 ?; f. C3 X" I& j
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
7 H3 x' o+ @. w/ k  x/ P8 k% s) U
& k# X! n! I. e/ K& t' _  pSports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   # D. X# v7 Y, I7 o
% C9 P% R0 n" a0 w
6 k6 z/ j9 k# I  F$ H
夏天唔敢咁樣玩
) Q+ g& l/ V! R. {. h& |* N0 U+ h4 r- b3 m0 ^  {# u8 c
現在天氣,正合適( x" n  S8 O5 A$ x
/ A* x% X3 N; D0 t  o# H% @
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
/ \5 k9 w0 J6 @  U" I  i+ J3 i! B* i  J/ a( H2 D

% i0 J% s- ~6 `. R5 l& u現在天氣,正合適9 F  f: B' C( K+ s1 c* A  ~' I

9 v: w+ ]9 u" B3 A8 ~+ @7 K(o^^o)
* Z" n# T3 l. E) u: o5 }5 Q
( I' _& r# v- T3 ^( |係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   
. ?$ [' \. g8 c# g夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
9 ^( e8 P8 w& c3 P3 D  i- U% }
+ O' ]; p3 ^; f  |0 R. T% E2 t  \
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
1 x- V# F1 o, S- T5 u我多數都喺入面著死庫水加絲襪
, y( w! d! n9 U) r

5 O7 T8 l* d5 T( W2 X死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好   m2 D: K( E% l6 E) g
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   * t$ n$ ]- g- o* `' u/ b7 \' Q' A
邊間bra鋪有得一齊研究咁好 4 e7 {! [/ f3 O  b
介紹!介紹!
2 a/ A  N' h* s% M, A, d6 C* I

# U- `9 K; N7 T* j我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦, V9 q0 x# w6 X) R
- H/ w, O0 P" Y* M2 k5 l$ u  E
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   $ g2 P" u  S2 A& f+ P1 F3 P" Y
: f! W! [6 N# }7 y$ g/ C
/ n9 z& ?7 T' J
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
& p2 H; |8 l: }( s
+ i. z9 h6 ]' O1 ~; Q一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
/ u+ R* W2 O& q1 S. @1 z8 ^" Q: ~* B% N( }8 T; b; c  E2 S
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   + S3 l2 y" J/ B
+ O. N1 l/ _2 X" e0 x. z. \* t& {% t, t
" s2 G# d, q, t2 L* L" H  T5 T1 r* G/ K
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
- I' W" P; n  j7 s- A

! M3 ]& U( e. T+ S/ _恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我