嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人有玩帶面具/頭套?

有冇人有玩帶面具/頭套?

我見有好多日本/外國人, 帶面具/頭套CD都好靚. ?3 _  v4 `0 |5 }3 E6 c
唔知呢度有冇人有玩開? 可否分享一下邊度有靚面具/頭套賣?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似好正唄!!!

引用:
原帖由 samou 於 2022-11-13 13:58 發表   . W' D* _/ w$ l6 M/ n! |
好似好正唄!!!
/ l9 Y* B& h  X3 h2 \  `1 X3 ^: @+ ~1 j" O+ d$ m3 T/ O
係呀, 帶左即刻變美女

真人一樣!

會好開心

我也會想要買

回復 1# xrm6013s 的帖子

冇玩過,但估計可能很焗的

引用:
原帖由 joey221 於 2022-11-13 22:01 發表   
4 a' R" v* a# o# ]冇玩過,但估計可能很焗的
# T, a& J' H1 ^  n9 t+ p) k/ O) s! [7 T+ G* }, a
所以冬天玩比較適合

真人一樣!!
8 _) Y' P- e: ]/ C

可以去下面個YouTube channel 睇

好似好好玩咁噃....

好玩喎
2 h* C( p! G4 ^. I; ?0 F* j跟+1

我有玩,真係好熱好焗

以前有玩過mask,2018年開始接觸Kigurumi,一試便愛上。不過疫情呢兩年幾就停咗冇玩了!
0 T; u% Q( z# r6 p
: V; w+ ^0 w, I0 N你可上淘寶搵下。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-11-13 22:38 發表   3 G) m+ i0 D7 k& W" ~; b) D
/ H1 s7 l/ D' [3 O

2 s$ ^& I3 `5 N7 _7 O# O# e所以冬天玩比較適合
3 U+ s: ]& L, U; I6 @' k9 A
; b8 A$ v+ e* b* V1 m
價錢如何呢?

引用:
原帖由 JessBB 於 2022-11-22 11:50 發表   4 D+ |  e* ^! s/ ^! }2 p
以前有玩過mask,2018年開始接觸Kigurumi,一試便愛上。不過疫情呢兩年幾就停咗冇玩了!4 g6 ]2 M$ w- p. _; V$ K: r
6 i$ k# `+ o0 D6 U$ \
你可上淘寶搵下。
. j/ \) R3 P9 q
" G1 ^- t( ?; P但Kigurumi 頭套好似冇透氣位, 會否透唔到氣?

引用:
原帖由 cdnora 於 2022-11-20 22:20 發表   
( j" @# E* X& y6 Z& w/ s我有玩,真係好熱好焗
" n. ?  A. p+ N% ]
( n: c4 y$ H9 i, x) N你玩邊種?可否分享一下?

引用:
原帖由 joey221 於 2022-11-22 12:57 發表   6 H9 X' \' |3 b$ S' G

' o: i' T8 @0 ]6 z& l# g. O8 W
* I! }! O' U0 O  Y+ h* t; I2 X價錢如何呢?
3 D$ G4 Z. J6 z% B" {- f1 e( e. Z! v5 A
只係知靚會好貴

回復 17# xrm6013s 的帖子

我有晴3 晴4,尤其戴晴4很像真,好鍾意戴出街!
; O; C+ ]& N# E女面比較貼面,所以比較焗
( I: _  H' c$ d5 S+ b8 i1 w+ @  |* ^* J3 {' Z
以前有玩kigurumi頭殼,但因冇地方收埋所以放棄了,但殼內空間較大,唔會好難抖氣。但著出街比較麻煩。
( y+ b* t! V' @& R
/ C! Y! u8 }8 ~, U可以隨時pm我玩女面啊∼6 W/ @$ Y: Y4 }' m; }! E
* ^$ L4 s9 i8 `6 N. O' Q8 S8 ]

會好熱嗎?