嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人有玩帶面具/頭套?

有冇人有玩帶面具/頭套?

我見有好多日本/外國人, 帶面具/頭套CD都好靚% p4 e% V% t, Z6 @8 {( ^" b4 ?1 u
唔知呢度有冇人有玩開? 可否分享一下邊度有靚面具/頭套賣?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似好正唄!!!

引用:
原帖由 samou 於 2022-11-13 13:58 發表   1 I2 j4 X1 o# v1 J+ p1 R7 z
好似好正唄!!!
4 Z  B& V6 q. t. n. `
1 v) w$ _. s, M+ N3 W
係呀, 帶左即刻變美女

真人一樣!

會好開心

我也會想要買

回復 1# xrm6013s 的帖子

冇玩過,但估計可能很焗的

引用:
原帖由 joey221 於 2022-11-13 22:01 發表   9 M" [6 Y, C: L9 T: _/ Z  |
冇玩過,但估計可能很焗的
5 C( `7 o- t$ I9 T& n) g& |( T& _. Y4 L# F7 ^* ^% G8 ^& b( Q
所以冬天玩比較適合

真人一樣!!
- S, V: D) E1 L  P1 ^+ n( D# H( c

可以去下面個YouTube channel 睇

好似好好玩咁噃....

好玩喎( q. E7 W: D" k, K
跟+1

我有玩,真係好熱好焗

以前有玩過mask,2018年開始接觸Kigurumi,一試便愛上。不過疫情呢兩年幾就停咗冇玩了!& R4 i6 r1 e  e( ^' A
3 o7 u" K6 ^3 I$ ?2 K& M
你可上淘寶搵下。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-11-13 22:38 發表   
) M. B) Y7 S  c7 z: K4 y. c& f$ }, f5 y# ^, A/ E. x. y+ Y4 E0 \

# J) }2 D2 `/ t* a" [  G所以冬天玩比較適合
' i8 Z; G  i0 V- d; ^* n* f8 J: H+ p& V3 }* d) a
價錢如何呢?

引用:
原帖由 JessBB 於 2022-11-22 11:50 發表   
, B# [; `; m) u$ W' y0 i$ S8 k以前有玩過mask,2018年開始接觸Kigurumi,一試便愛上。不過疫情呢兩年幾就停咗冇玩了!9 @0 s% }5 K! L
# m0 o* t3 e, c. {6 f
你可上淘寶搵下。
6 U$ H* M7 |/ {4 |5 A

! f5 S, V4 n; ]9 k% k8 l, K但Kigurumi 頭套好似冇透氣位, 會否透唔到氣?

引用:
原帖由 cdnora 於 2022-11-20 22:20 發表   8 \& D9 p, l; g& z" Z1 b1 c( C
我有玩,真係好熱好焗
0 [0 f3 _8 w9 h- I- }& k

2 G1 R# Z& O% |% N% ]你玩邊種?可否分享一下?

引用:
原帖由 joey221 於 2022-11-22 12:57 發表   
. t4 x3 P5 G/ {3 M
1 ^9 W' Z% T* p8 \- J6 c. r6 Y4 r  z  R, \, G3 c# W+ Z3 a; K
價錢如何呢?
7 _  W) ~9 x% X& e: i
3 W) C8 f# B/ m
只係知靚會好貴

回復 17# xrm6013s 的帖子

我有晴3 晴4,尤其戴晴4很像真,好鍾意戴出街!
. c4 L& ?* ~6 p& h9 Z% S女面比較貼面,所以比較焗
7 `8 U( ^' N! x' O6 z
$ W  {2 \1 r3 |* A以前有玩kigurumi頭殼,但因冇地方收埋所以放棄了,但殼內空間較大,唔會好難抖氣。但著出街比較麻煩。$ n/ z% s9 t1 [( H5 M% E# F
' \$ Z4 N. ~1 ]' H& i1 a; z! Z
可以隨時pm我玩女面啊∼
* r8 g+ }1 w; r  J3 L( |5 Z
5 _, P0 H( E8 @  ]7 O[ 本帖最後由 cdnora 於 2022-11-24 20:42 編輯 ]

會好熱嗎?