嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
) o8 q+ K4 a3 ?/ e) H8 ~1 Z1 F4 u: m; P; x0 h# c( E' M& }7 f

' j& I$ @/ r8 x: Y4 r4 L. M. v6 A% S2 N7 b+ H! r: a3 R  F$ }9 B
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
) I! O+ y8 f/ k& Y, ]* M" {6 B因為唔方便唔舒服囉 % V( K  p, l9 S, S
你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
9 x- K, t7 d8 O0 I0 a" r. a
. L! t3 y. G+ U, M' X" \  P肉絲著得唔好睇:老土
. }4 k) m% o7 |9 ~& |1 t# Y* z  s; x$ I. T7 h/ g( d/ N2 H
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

" g! g0 o# r: V7 c$ _7 M; |倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
6 S5 d, A& P, z8 v是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦- l  e7 v1 X/ h2 ^6 {* {
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   & Q+ R% u" N  l& N' [

: d# V1 L5 \3 G9 [. N6 }" K倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
; Y- ?/ Y# ^3 t: y是絲襪的問題還是人的問題
# }$ u) o4 h2 P  g/ \; G$ z: X/ b6 |( N) Q5 q: J! F
都仲有主觀因素7 ^% u) U1 Y6 C5 a
以前有個gf$ [% L1 t) x) r9 P/ H
佢打死都唔肯著絲襪
) w& S" Q  V( g( Y' e$ @* r話著咗對腳似義肢  W3 b6 ?, o0 E
咁佢皮膚的確係好白滑  Z2 U) O  Z9 b: W# K- D
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
5 i% [5 X" @/ B% h. h8 v

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
' r  V1 C7 Q8 I, ]5 Y/ ~
9 y' G5 H. [0 y/ A  E, z6 Z
- x" H( |: ?" X$ M/ u都仲有主觀因素
) d8 h  ?( M) n- C/ y以前有個gf
" k& Q) W5 q' `- d佢打死都唔肯著絲襪3 M! U7 ~: t1 T# ?. t  U) p
話著咗對腳似義肢. L& o" ^8 B# x3 S% d; H! M$ A2 Q
咁佢皮膚的確係好白滑' e5 L$ C. Y9 z/ Z
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
" ?. d8 \! s0 u- U* m* D
' m4 H, N5 g/ F# Q2 A
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   9 v- y* [0 z4 E2 H  j- w" {

" T" S4 |8 L0 l  I( W我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
) @6 ~5 b& \1 Q( I0 N7 n! z$ b
9 N) v0 q) R; o/ W: W4 Z  L" t佢俾你著真幸福# a( L6 m1 ~! o2 Q
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   
4 e- x$ I# x) E
7 W$ a7 _2 \. R0 _& h0 v. C" r
我国的女生,
1 U' E% m* H% `& l# P( s; I+ @比香港女生多穿丝
# h" t  V* X1 t( W4 R9 }. z1 p5 j# x+ X
) g. B; {- B' \4 Q  f$ j* Z但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d7 N' M9 S  l& ]

) u: M. H: N& v4 e" C& S: R9 |[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   1 t# K7 a" `! t# S2 y( I- P
/ \+ i& }9 ]+ a! f

) l3 \* B" I7 H6 z* B, F但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
4 e5 n( M7 H9 x, q, j7 n  ^
/ {8 a, B9 i' Y以前的確係咁
  r! ~9 x& G0 h: ~2 \- y& ^但疫情過後
# d# @0 V8 Z- ]3 ~! {. L頭幾個月來港著絲的後生女/ C0 {8 K2 I; @* z+ t
有薄黑絲/薄閃絲
. K$ s' i) B7 q$ `一般都著得幾好睇
) T/ l0 l* \+ _( g; Z暫時未出現三個骨