嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   : m. U2 D2 y1 r+ R
, L8 H* X, L5 X3 k
' u8 Y% |- ?* [- I) m1 L

2 _- H9 o5 t, }% J& Y) d) i問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
; Z  {1 F) ^9 B/ ]7 k# e1 g
因為唔方便唔舒服囉
; q5 w$ L/ K* s# V# C# ?你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅0 A7 d. w  n9 {9 M% _! C

) @2 |- L9 _( z4 r肉絲著得唔好睇:老土
+ S' M$ t) G: H! _8 q; h8 R, g5 L' C% Q6 J: ^3 _
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

3 ?6 S3 ^2 y" n! x# G+ f倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的& _0 @) N! |$ |9 B; X8 l8 U4 k
是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦
- u8 o( d8 w  u' N- y隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   " t4 h3 ~4 {* Y# v

) o9 I1 F* X" T/ I% r7 G7 s倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的  E( z7 y. R. r
是絲襪的問題還是人的問題
& _+ N  g7 L# |& F

3 c: M7 V1 N0 ^2 s8 F8 v都仲有主觀因素
" G; [( x7 |8 W9 r& i, m以前有個gf  b4 F; K+ X  l9 X. O& j' A) n
佢打死都唔肯著絲襪4 x, ]5 c, F* B/ T5 l- t  h. ^
話著咗對腳似義肢
# u. m4 w3 Y6 H咁佢皮膚的確係好白滑
8 d6 X; e5 C! J2 _2 @但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
0 u; f. h  o# s: {' k. f0 I

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
5 V8 h: M- e+ ~. C, b7 E$ e
; H& x% `9 Q' o1 E# u
- A5 X# G6 W* P3 ?1 q都仲有主觀因素; I1 H& p  u2 J7 b; z# e$ [2 R1 ~
以前有個gf$ T) A! n, K- C# T
佢打死都唔肯著絲襪
! w. C, _% K) n! f話著咗對腳似義肢
5 [. o4 h2 {, _( c0 ?# p* q咁佢皮膚的確係好白滑
4 \8 G# X8 x. E0 M* k但係我想摸的係絲腿啊,唔該!- L3 u& j9 f. e( x" u
. }5 Z. ?! l1 A" l3 C. ~
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
# R1 l; ]6 ~8 s
6 ]) \$ G/ R! s5 u9 ^我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
5 ]- Q# J" W4 ^& j
# n( v. A: Y* d: w. }5 ^" N" l佢俾你著真幸福0 {; @$ N  t2 {0 b$ G, G( {
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   * {, T7 {  M, g3 `
% [  D8 I+ f% T3 P) ^" r' y
/ x. [, v2 e) R- e
我国的女生,
" ]% [: w/ h( y2 F* w比香港女生多穿丝
8 _: M$ Q  Y$ p' Y& m+ M5 [0 U' N
8 y$ D) K' B7 ]: S5 j; f5 L" D* N% U* p但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d7 W3 X# X+ O$ s3 M1 K+ x
4 G! ~2 F7 m$ A) I; W( |$ ]+ V

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表     L% ]7 u& J' J1 @" S5 ?
! }# ~* `3 E; e# I# @4 N5 `3 z

" q7 v" }4 S0 }( I# i但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
9 y9 D. v3 d7 L  U4 \8 l3 z5 L& ]
以前的確係咁
6 J0 D1 X. J( _/ q但疫情過後  I2 ]! [& j& q$ f: A' {
頭幾個月來港著絲的後生女$ D. U4 O' e; x& j
有薄黑絲/薄閃絲
, H1 V) Q( `# ?6 c6 K1 N( a. e一般都著得幾好睇
0 }/ h0 H4 W$ }暫時未出現三個骨