嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   # l& a. V+ {- b- X$ P3 b: }) J

- n/ }3 }0 Q6 A5 [, I. U8 I8 c1 L5 D8 ?. a: N( D6 z- B- x
/ S5 {3 `7 f4 X# t8 r# V
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
/ e5 H7 b6 |0 o7 W2 `! t. ^* g7 t
因為唔方便唔舒服囉 * y- t! _0 Z& B
你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅: F+ F6 L. E5 r

% R$ x* s$ k. Y4 g肉絲著得唔好睇:老土
' k4 I/ p+ K7 c3 _. u9 _" q1 M! i6 K) w9 `
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

( X- |( \+ X2 n5 @/ n1 K倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的( J$ a* A* t, Y5 C" z, f) ]; F0 Q
是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦
; _' M, J+ P7 x7 U- X" _  z4 m) q隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   6 I- n2 U" I+ z7 n, r# L! J4 y
0 I4 b0 S2 q/ i( H# @
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的6 R. O- E1 u& ~) q
是絲襪的問題還是人的問題
- q  B! P5 I. v* h, G
3 o. ~) z1 U- m/ s9 N都仲有主觀因素
* W2 L& l/ f- J5 R以前有個gf
" }, j- u6 y; y; B6 g, p8 B6 k, G佢打死都唔肯著絲襪, ]; \1 I1 r, o) m( ~; {5 O( z2 G
話著咗對腳似義肢. ~( I  C3 Z' N% E' L
咁佢皮膚的確係好白滑" ^$ Y$ @+ {7 D$ t9 T
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!7 [7 [8 Q6 n" v) D0 @8 n2 o

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   : L7 d3 V  L% x, l/ g% |  u

2 b. h) q! B( ^: g( E9 f! L2 _  x; w0 B/ w2 `
都仲有主觀因素
( E* s+ W- ^) U7 U9 L以前有個gf
! h1 R: K- g  d7 x5 W4 H0 G% X) O佢打死都唔肯著絲襪
" n1 ^% Q2 \; n7 H. C/ A話著咗對腳似義肢: S8 f9 e- P3 q2 d
咁佢皮膚的確係好白滑  D- K. o# ]7 u
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
2 Y' }5 T3 {2 N0 P( O2 j- D
& Z5 O7 r9 i/ H, v6 \6 n: ~
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
& N, @& p* O$ U5 J! Q
$ B3 X" {( s; v2 @; ?. c6 ~  V我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
5 b' f& I' [  m$ u4 o- u. k5 j  x' g* R; D: a: X0 X
佢俾你著真幸福, Q6 S3 M4 Q5 t2 C( T- Y2 L
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   5 k( Z! @. Y7 M) `
" `- c) _+ K0 c% ~+ h' b9 _& m9 H
7 X5 {! Z& o! D- R% N  E- K% _) ?: Q
我国的女生,3 p+ {* X: S7 e/ U
比香港女生多穿丝
9 ?! q- q5 [6 l) d, d* U' D
: B% R+ Y3 Y( I( \) Z9 k
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
+ t3 E' w, t. `/ o# S3 U
, S! ?- ?8 X3 T[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   * H' u/ i+ \; \6 ?8 @( s' h

1 y! b" G. V) R! a( H
3 e8 s, D2 ?. D, e  ~7 D) X/ q但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
' W  E: F3 @5 ^; G: B7 M; T5 @* d& T$ [- m
以前的確係咁
3 K9 Y  i7 [+ K3 V) f, Z; P: \) O但疫情過後" Q* w3 P! ]9 C! V! S, g9 H
頭幾個月來港著絲的後生女
2 X5 Z2 L: o9 A1 O" i有薄黑絲/薄閃絲
  }& x! f8 h) Z% `. y9 Z0 g一般都著得幾好睇
- f; X6 a; u$ H0 q5 K$ H+ y% ~. P暫時未出現三個骨