嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
+ F8 \5 @. m" ~# N( a9 |4 q7 Y; y2 @9 x# a) H

) f# a2 o* x/ W! E7 B: q! j- ]0 `, N0 C7 p1 s
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
- q  s1 H% h0 S4 B因為唔方便唔舒服囉
, ~2 {7 b# b" H' l你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
# s" r1 w' ^( t% l3 {
6 Y" A; }9 N+ s肉絲著得唔好睇:老土
5 ~, r3 ?% }! y8 |$ p6 E3 a+ b6 Q  O1 W
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

( c# Y& d( g9 z2 \
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的: m% K5 g2 }# |3 u; r
是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦
% ^* U/ q$ q) O( g: ~7 d) s" v隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
' h$ s! K9 n, A- r* _% d; N9 _ # L8 U; P7 _6 |9 K. t
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的- e; d/ ^7 }. u* n6 @  C
是絲襪的問題還是人的問題
% d1 S: ]  ^4 l; k. l* s. m
1 V4 k. c+ w/ b
都仲有主觀因素
4 L* k: k4 O0 J- ?以前有個gf% i6 b! y, X' h- r
佢打死都唔肯著絲襪, q( G8 f% _0 ^
話著咗對腳似義肢
- C0 m, W, P) R. B, B8 w9 e& U咁佢皮膚的確係好白滑
3 y+ C) T5 s) h% [# T' C# `但係我想摸的係絲腿啊,唔該!) \1 E5 P( _2 X& H6 o, \

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   8 z& I8 H% c  v. O, Q2 q/ B
, p5 o" g1 N9 z. L3 h- E3 j
1 a- Z& l2 Q. `+ W4 Y2 g( _
都仲有主觀因素
' S$ E' q$ Y  e以前有個gf
( W: O* U! L/ A$ ?佢打死都唔肯著絲襪0 O$ A+ k, k8 W+ ~( ]6 `1 B# h
話著咗對腳似義肢
$ w( ?' P  D( v咁佢皮膚的確係好白滑3 `$ }, C. L, ^8 b* b
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!$ A$ Z& A$ h+ \( V6 u" I) t5 o/ D
" Y4 `! s0 N6 a0 ?* F我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   4 j1 Q7 q3 I; c( q- W) ^" p
) e2 k  d. ]1 C! K
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
4 ~0 ?6 c; P8 ?* [8 [4 ~
% g+ J4 Q( z7 N
佢俾你著真幸福
" t9 e. K1 X; [9 S9 ?; X好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   
. G3 ]6 F2 W/ e+ K  U; Y+ C# Y& l, n! X; n, M- D
: w8 {; W& S+ q! ?+ h
我国的女生,
8 k9 c8 R+ c) S; e& Y+ d比香港女生多穿丝
+ k, F# k/ U4 S" v8 T' J
# R; f( R) T+ w$ h+ Y  M但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d% E& [' f" X* B' Q+ @1 o0 v
. r3 s" S3 p) @$ H8 b. ~1 V4 N# D

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   ! U% w. v; I7 g6 H; L: V4 L
3 u/ ^" C7 w9 j: y* v1 M
0 Q6 C; b8 `) a* M7 g: ^3 F% X8 }# z
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
+ M, W, e/ _8 ~6 N( G: w
7 R# [. R! a/ e1 T- U. l以前的確係咁  j, {* z, p& ]% w
但疫情過後9 Y( K/ E$ C1 m" A$ l
頭幾個月來港著絲的後生女
# W! M5 {9 C2 @8 h3 N1 ~有薄黑絲/薄閃絲9 P# X1 w- f# h
一般都著得幾好睇
# I# m/ `' J0 m; ?' a2 e8 w暫時未出現三個骨