嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   0 `' _1 F# Z6 t5 F1 ?, C0 y8 M
! h' y" D2 y' E) H
* c' G3 G7 T9 L( g# c6 h# l$ ^. v. a

- @+ C/ D7 `) [% V; [問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
1 i( ^) Y8 H8 B
因為唔方便唔舒服囉
8 F7 G: V4 o& k" e* l: x  p你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
- u: `7 [" g" M2 s$ e2 T  E$ }) O$ ]; p
肉絲著得唔好睇:老土8 r6 c2 ^5 A6 f* y0 s, n8 L. h3 t
6 K$ [2 V! b3 h# k
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

5 P! K) i3 l5 t% p8 j5 [3 u倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的  B0 g& w0 o% }$ s
是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦
) O8 N2 S  l7 {3 M. n! e隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
3 ^; u4 p" @2 ^8 z6 B0 v( P" O
! P' H; U8 c. P* `% d倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
5 l( e2 h. g5 _/ ]! D是絲襪的問題還是人的問題
) x4 \: p2 ?! C( f; _
+ h. L0 J+ F2 L7 C% N0 o' W$ _都仲有主觀因素! o4 O4 j. j, O/ ?- b
以前有個gf7 [/ c  T/ T( a
佢打死都唔肯著絲襪
, F6 P! m$ X$ f9 Q, L8 e話著咗對腳似義肢
) n5 m/ O9 ]* E; P- h) x咁佢皮膚的確係好白滑& `1 t3 f9 P3 c" o
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!! Y9 ~8 w* t7 R7 `

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   2 ?6 w. M' V8 ]- U8 {9 r& C4 F; _
7 N4 w3 ~. k! j3 ~% \

& W( V& W6 F, V: D/ L# ~都仲有主觀因素
$ D- i0 x, a9 T8 z6 x以前有個gf
6 A9 g4 A! q* Q5 E9 L' U佢打死都唔肯著絲襪
" D( w: G  b. ?- T: ]話著咗對腳似義肢
8 `9 z1 Y3 C- v) Q% `/ i咁佢皮膚的確係好白滑
! W' T* M1 S  d但係我想摸的係絲腿啊,唔該!" Z9 ^9 p  o- O0 R2 l- \) f) z/ @# `. m9 }
/ i/ i. W3 E3 P我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
% [7 E7 x& K7 h7 Q) W2 u' A
" w8 ?; v, f$ C我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
: u* l. P! w$ ~' A  s- `1 A% j9 m8 d" A$ o0 l3 N0 G0 A
佢俾你著真幸福
# A( G0 K' _1 z; N好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   
( y! D+ @/ i! V2 R( p" g9 F$ p0 X  p$ {0 \7 _2 o8 V. k3 ]. c
/ j- a2 z: ~# B' L; {
我国的女生,
$ {& \  z5 L( S/ C比香港女生多穿丝
7 H# U5 E2 p4 p8 Z: p4 p
) Y& M" N$ W: P; G9 n
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
* ?( B$ Q- D. ~3 j+ q" K  ^# J. S- O  E

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   
6 I4 r. h7 w. B& B4 W! B
2 K* {) r7 M$ o+ C , N: H& u4 D  u7 T
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
$ X; F0 {5 o; p( z, w

4 m0 g) B8 K1 x7 a" s以前的確係咁
8 R+ ]0 H/ V* S( R# K/ ]但疫情過後
& {6 l" J* \: T" n4 x/ v8 t頭幾個月來港著絲的後生女) y7 a) @+ g- k4 t: N4 _, W' ~+ D( |0 [
有薄黑絲/薄閃絲
3 p7 @+ n  F7 n- u' v$ w一般都著得幾好睇7 a6 ]. q. c' V( c" ]
暫時未出現三個骨