嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

首先, 0係度多謝老總(管理員)個Post! 唔係你小妹唔會買絲襪買得咁開心!
- m* W3 z4 c; i/ j1 K小妹卒之跟住老總0既路線圖,成功到達葵涌廣場地下的露天商舖,尋找到那間買GUNZE的地方,一入去個Sales叫做Mandy, 非常玩得而且友善! 我問佢係唔係成日有CD落黎買絲襪, 佢就話唔多囉! 淨係久不久就有一兩個CD埋落黎買到熟0既客! 但係男人入黎買絲襪0既就好多! 但係佢地就冇話自己係CD,唔係好似你咁, 劈頭第一句就認自己係CD, 不過咁都好夠誠實嘛! 亦都方便我點樣去面對你同介紹d野比你0丫嘛! 其實我0係呢度見慣CD架啦!冇0野格! 又唔係去偷又唔係去搶! 我覺得男仔CD絕對冇問題wo! 日本好多男仔都係咁架啦!係d香港人老土0者!
1 d- B0 v6 F% l以上部份對話絕無刪剪, 你地話呢間舖頭, 係咪我地0既天堂呢!* h/ }0 ^9 ?9 X  f( ]
小妹買了5對GUNZE唔同顏色L~LL Size 0既薄絲,一對Malerba意大利直紋40針0既黑絲,全部85折,加埋折實180元左右,你0地話OK唔OK呢?
3 G) n! R, ^) L$ A0 j* I 好開心呀!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你係總數180?

你點知佢個名既?都算平,咁佢自己有冇著呢..

thank for your post

Sister , What Time you go ?
) U+ f, T: L8 x4 n( S
, L# Y: ?- t1 ^; C經常很多學生在那兒!
$ w* O) a8 }- n1 @7 M0 z你買時有否撞到其她人買呢?8 V4 f. s5 T, ^* @9 k

8 I% m/ B7 s, L1 G3 [; D- O6 [Thanks

哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系太細  (14歲)

我都係住係果到附近,我都唔知葵廣有間咁嘅野,樓主有無相比我睇下果間野係點?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-12 21:21 發表   - X% ^; q4 P7 a2 j" J( R- A8 D
我都係住係果到附近,我都唔知葵廣有間咁嘅野,樓主有無相比我睇下果間野係點?
6 n6 c) Q. i/ E" m2 e" }$ v* ^  v7 F! G( r
即係地下 G/F 玻璃門一入, 最左手邊, 有檔賣燒烤小食嘅, 對正果條巷, 第二間舖就係, 日本城隔離2 G4 z3 u8 y8 ?
9 R$ ?/ k5 R8 {5 z. X3 `" R
店主後生女, 幾friendly, 任揀無問題.

好正喎........我都想去....但我又驚......

引用:
原帖由 pig0624 於 2010-3-12 22:25 發表   2 i3 S; A* Y4 a) e1 S& v
$ V# H/ h9 `" r+ O4 e& X
4 p) V# K* z9 h( M5 U9 Z& O; }唔駛驚ga! 正如"iamonheel"所講,個Sales係後生女, 佢話我知佢叫Mandy,幾好人ga!至少唔會歧視我0地囉! 本來我按照管理員0既推介,一心想落去買GUNZE呢隻牌子0既絲襪,揀選後佢問我有幾高, 咁我就答佢170啦! 佢話其實GUNZE的彈性應該冇問題的!隨即佢介紹一隻意大利牌子0既絲襪比我, 話呢隻係"歐碼"保証合穿! 昨晚返到屋企立即試穿...歐碼果然夠碼,合穿到不得了! 而GUNZE就未試, 試左再話比你0地聽啦! 照計應該冇問題掛! L~LL碼佢話170應該剛剛好WO!

我又試下去買先~!

引用:
原帖由 pk108 於 2010-3-12 20:22 發表   
6 T! U2 Q8 U+ Q5 l: qSister , What Time you go ?
' h. O, u8 \6 Y) g" v% ^5 x# C# _( ?% \9 n' ?6 L) G7 L
經常很多學生在那兒!/ [- U' s  W9 y
你買時有否撞到其她人買呢?
: N- E, f+ X2 C, R0 ~6 Q3 v5 b6 b1 W. z- ^% X
Thanks
( p1 T* _+ V5 G* i
6 c2 h* h) r, \9 ~. o
我係夜晚7:30咁上下落去0既! 當然咁0既時間落去買0野,點會唔撞到"澎澎聲"0丫! 不過係唔係繁忙時間落去都一樣,果度唔知點解一年四季,什麼時間都係咁多人行! 我入到去絲襪照揀,計照傾!其他女人都冇理我, 我有我揀佢0地有佢地揀囉!/ k% H  x0 R  H2 y+ p: R
其實, 克服到第一次入去買0既心理! 以後就唔會再覺尷尬GA啦!因為只要Sales唔歧視我0地,會令到我0地心理上會冇咁緊張, 從而比較易克服環境對我們的影響! 放心吧! CD唔係罪, 我每次入到新環境試探時, 總是不斷同自己講, 我是CD又如何! 所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!

[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-12 21:21 發表   
* J& l- ~' A' s& ~5 w. P% \我都係住係果到附近,我都唔知葵廣有間咁
1 E1 i: }9 a0 y: X+ o2 n1 V& S. G" T6 q9 O9 J  z( u! l# Q
Miki妹, 你去葵廣梗係唔係去買女人0野喇! 果度咁多女人0野買!  ) k7 G9 x( f6 H, A1 T1 b
如想知詳細地址,可參閱管理員以下呢個Post, 我都係多得管理員咋!
' P1 H; V2 N1 T2 Y& b8 d3 F; h  M: e- G' ~
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=379&extra=page%3D1
* c- l& z6 \# w' X2 I3 H8 b2 n
# M5 J! N( W! s9 T3 p7 Q: M" u[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-13 02:14 編輯 ]

恭喜你有此開心一日遊
5 u6 c- F# z; ^9 d我去買咁耐絲襪都唔識 d sales0 C: E; T; L# e8 i# R
冇你咁大膽、大方承認自己 CD

我都去過果到~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:12 發表   
* S( |: I, F3 m: s/ y! A: @( U[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-12 21:21 發表   
+ N, Z; K) i  X/ q( E& R: x8 h我都係住係果到附近,我都唔知葵廣有間咁
( n' `" Q# z7 _' L  b. k ...
! n* U8 S7 T5 o/ N9 V
我去果到主要係睇款,之後再上網買!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-14 15:42 發表   : o1 P# m' T8 q7 \# l) S: C3 h9 z4 D
2 v+ r% Y3 e! Q+ T# ^/ |
我去果到主要係睇款,之後再上網買!!!
4 e- \9 i& Z3 ~# _1 Q7 `
) d5 A+ M- I/ X/ H, w' ~- w# \! J
你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀到夠咪Paid囉!
; `- ?4 r0 E- X* N4 o- g$ K! d( Z你住咁近咪鬼死咁懶啦!

引用:
原帖由 pig0624 於 2010-3-12 22:25 發表   4 h  V4 b. y7 y+ R' ^
/ j4 l" D9 n' |2 B: K9 c" c
& r& U. N0 t  E: M
我廿年前, 第一次係中環利源東西街買, (特登去遠啲 ), 都好慄, 行嚟行去咗好耐, 最後幫襯個嬸嬸買, - s( w5 S9 H: p" f( \% _0 B; o

' }% E2 P9 _  W" R; r% }2 O比錢時自己同嬸嬸話有啲尷尬, 個嬸嬸話有乜嘢啫, 咁就開始咗自己買女人嘢.0 I% u" o" G  S+ E
9 [, o) y; p2 A+ `# c
當然有啲檔係好似唔太鍾意男客咁, 咪走投囉, 唔洗死嘅.

[quote]原帖由 iamonheel 於 2010-3-14 22:50 發表   
" W9 ^, `% O" k3 t
1 F) u: A' U8 M: R! l6 q( d, f- r& L- R) w  |
我廿年前, 第一次係中環利源東西街買, (特登去遠( ?: Y) C& U+ m) d# ~( |5 U$ O
! C  [% R7 A* S2 m% O5 m, I
Yeah! 中環利源東西街有時都會去果度買Bra架! d店舖都冇0羊架! 不過我就冇幫襯街邊檔! 雖然我唔算怕羞, 但人來人往, 費事啦! 都係縮入舖內穩陣dd!

絲襪有晒經驗,街邊我都試過
$ Y+ B$ o1 T% j0 ~, j1 m冇咩野
, S  ^; h7 A8 E" x+ h% {: ]至於bra始終未有咁既經驗; f# [( {* \1 r# v) x. Y) c7 B
到而家都唔敢走去買