嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   
. U6 H1 x6 `9 F/ H  T" {) d" v8 M
# h# i6 W0 q) p% s5 E. W
你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
* ~! U& n8 \2 Q6 V/ \. I" e
我有幾靚女呀,咁樣衰!$ T- s5 n" x5 b
我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   $ S% d) k) @  W+ k7 y1 F

# t" l( H! @: Y1 x) W我有幾靚女呀,咁樣衰!
* C9 K$ c8 Z9 C  q* `我d裙都係上網買,無試過唔
/ l; ~% Y) R4 e
+ f* J$ s* p" P6 ?2 T因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   
/ u1 a7 \* K: d# I[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
4 |. s$ Y3 X9 I; P: }, i" o5 ^- a1 Y, ^3 p* X
我有幾靚女呀,咁樣衰!
: Z( b  C% h2 o" F1 E9 U我d裙都係上網買 ...
9 H4 k7 C; E6 O- R
自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表   
5 P! ?# ~8 s) i哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
# C0 r& i( x4 a+ J2 x點解唔可以買呀
* Z8 r( h7 z0 T9 q5 z1 `又唔係煙仔1 h' v' [* G  D: \2 @' n
唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   
( }; ?& s* B: M& O2 ?. Q6 |: V# g6 u) ~4 o
點解唔可以買呀6 X4 v' b# D& m; n- W* ]8 y6 Z
又唔係煙仔0 ^9 y0 j- z1 X
唔夠18歲都可以買架XD
7 c( e7 m, W/ ?9 q
  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?
  s8 ^6 Y1 |$ ^, z6 V% B5 T7 ]' A- _就算你夠18歲咁又點?
; c% h3 a) b$ Q# g" T8 d如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到7 {# A$ |6 C& w$ |
你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   5 ^* s) K. o( z' I/ o$ }
/ K( U& J. C# B& ?' h
  費時卑阿媽揾到D野啦...
- t/ N, v0 V! V4 ?1 Z- U
咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   
9 F1 v  l4 E2 f! ^$ T' ^2 p
' \0 C& G' N! p! M0 l: d咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
0 J' a/ r  @" Z6 W% d無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   # T5 R) F3 K/ `  @" a
咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
) c4 L9 o$ [( \ % F( ?' K& n4 u

, G# J  z8 F/ t& @我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   
4 c: ]4 p4 m5 U  X3 M不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
4 H- `- p9 a1 g& f( p- i' n( g& u
% M9 t7 `' k, N4 J) k" O呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   0 Y+ Q! U8 ]0 Z- F/ m8 d2 |
0 S6 o# n7 Q8 Z  I+ c; y* m

3 D+ d( k% S& Y8 m# B6 o呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
$ T$ F' z/ f- Y6 z$ I9 i% `) V8 k6 m* r4 [% h+ n
所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!* ?2 n) {8 g8 {8 v( w
個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!* `& l$ ?4 t# d
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
1 h9 T2 z  D# K9 J但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   
# l8 H! i3 Q9 d: ~. [- k今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
) P: t4 O, K: {1 `/ ^& Y8 J個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!$ @/ D! M9 d6 e2 U5 Z
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
) `' y0 P2 O. M! k2 \& I但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
2 `( ~4 r# y! G* o, e- x% o' S1 h) y- ?* z% T
死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   3 D" D8 |, k+ K$ l5 T
+ |! y* ^6 A6 x* l# u/ t6 R

- q. u) i1 h, B5 b9 I 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
- g6 c/ Q" U* E; }
但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   
7 \6 G  _7 T# z0 `1 d. h7 b2 e" a# P
7 o. W) D7 ^  c0 }但其實個sales知唔知cd點解嫁?
, Q  g# h4 W% r- l- U( H

' m: p: d6 Y# E9 q" V有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇
& o" T* F0 v* q( H& U唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   
  n. L0 }/ B9 V0 U, d) k. r: w- I
6 C3 {' H$ {0 ?. m% c2 u5 W- g; }2 Z  v* N& C$ m" _( _
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇% c' e' k1 ]* z" \
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
. j1 S$ v" A' l8 T1 K9 c; ^% v
咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   0 H5 P& `4 a  A$ X, S
7 q, f/ N7 j% S: m
咁如果佢知cd點解會更好傾!
$ ~* C9 D# c& Y8 i! S2 t
, T5 |$ C1 H% a( ~/ V
我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明 ' H# ~1 S# ?0 Q; w6 I6 T
"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! "
. c9 _$ F0 u; t8 x, I" K有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?