嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

我去過葵涌廣場那么久都沒發現

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 BSoD 於 2010-4-11 19:44 發表   ! Y0 P5 b! I/ j7 ?' I/ H5 U  V
我去過葵涌廣場那么久都沒發現
4 B: z, `6 ]- }" S+ z
# p8 x% N6 L: H; m/ w7 U哎也! 叫你好姊妹Miki帶你去買咪知邊間! 一去到包你話"原來係呢度呀!點解無為意到ge"
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-11 19:32 發表   % M. T$ ?7 B6 s+ r: j
其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得 ...
! @" n9 t) d6 f; `2 i9 ]
咁我下次同佢講我係cd先,睇下佢有咩反應!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-11 20:16 發表   
' G  i& a. @; z4 X  H* w# _, z3 q+ w! z* I5 I/ }
4 ]! R( J8 l9 |2 h1 V2 m* v
哎也! 叫你好姊妹Miki帶你去買咪知邊間! 一去到包你話"原來係呢度呀!點解無為意到ge"
! U; V, l, c" H$ e6 v0 X0 V係囉,而且果到都唔係全部賣絲襪,會有男裝野賣,所以入去買野人地都唔會有咩唔妥!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-12 22:05 發表   
9 @; l8 b6 i+ D: Y/ c1 {. E# u2 p' E% g) E* {: y2 K0 Z8 g
係囉,而且果到都唔係全部賣絲襪,會有男裝野賣,所以入去買野人地都唔會有咩唔妥!
; L9 {, v6 p' D1 g

5 Y4 I% w2 R  L& z( P, U7 ~; b( M' @但係我一入到去,始終都係"縷住"絲襪個幾個Post! 因為睇開好難扮睇其他野ga!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-15 03:39 發表   $ C1 ?  Y  C* w0 |: S, y
4 P0 O9 N. e  V8 M! z6 M0 y! g

, p% T$ _, c, Y+ ?" X: v9 ^, d但係我一入到去,始終都係"縷住"絲襪個幾個Post! 因為睇開好難扮睇其他野ga!
1 d% m( s& e! f9 P咁又係呀!但係入去果時人地唔知你買咩!

有冇圖片睇吓你的戰利品呀?????????
mandy

引用:
原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-4-20 08:41 發表   
* e9 f1 Q* w+ t. c2 i有冇圖片睇吓你的戰利品呀?????????
/ b6 g. t" @/ l/ B2 k7 ]$ p  D- K幫人買嫁!所以無呀!

谢谢楼主分享。谢谢!

谢谢楼主分享。谢谢!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:37 發表   - ?. y% F+ g2 |) o3 s7 ?
首先, 0係度多謝老總(管理員)個Post! 唔係你小妹唔會買絲襪買得咁開心!4 t; W! m: y) i! ~
小妹卒之跟住老總0既路線圖,成功到達葵涌廣場地下的露天商舖,尋找到那間買GUNZE的地方,一入去個Sales叫做Mandy, 非常玩得而且友善! 我問佢係唔 ...
! G! J0 u4 k& R7 ]: g5 T2 m' o! s8 x8 ~, }/ r6 X  o- ~! [7 z
, u9 M% q- }, c3 d4 _+ K
係咪地下中間的攤口呀?) G) I, O6 }( I, T1 S
咁位置大約係邊?

呢間舗真係幾好, 係細左d 同開揚左d, 行開果頭都一定入去睇下, 我中意買佢d 韓款絲襪多d, 又靚又夠長

講到咁正,我都要去踩吓個場啦~

不過屋企仲有十幾對絲襪未開

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-9-10 00:53 發表   , E" {) ]3 i  S# g# E8 t) W
不過屋企仲有十幾對絲襪未開
* L$ _- e+ I) B0 b9 H, V6 B; T5 h

$ g0 e0 B/ |( w0 t  `再買過! 一於唔開! 見到靚又唔同款既都要買! 係咁買...買完又買...不斷咁買...買到爆倉都係咁買...卒之買到Short左!
0 t+ F) J1 C, x7 d" C4 p( V' O

Mandy 係高果個或矮那個 ?

Gunze 係好product. 我通常同女友去SOGO買一pack 80 or 110 我要其中一對.

你地講到咁正 咁我咪一定要去睇睇?$ h5 R1 C/ x) W" I4 D7 O
我玩左cd先幾日 仲未正式上個妝
8 N, X3 D* i% q8 r好多野要買 又唔係太識點上
9 x4 f' z$ T' v3 R6 q( W最煩就唔知d杉係咩地方買
# ~, ]! V  a1 z如果有真人教路就好喇 雖然有教學 但有同志都係最好
  f6 G1 I( Q: n2 d6 h( H) A同d女仔又怕俾人白眼
4 G+ c2 I" }+ c" _6 i0 k3 I識到你地真係好~

買過幾次,冇咩特別~
' h: J( l# x, D/ A其實好自然咁去買,佢地都唔會點理你~

引用:
原帖由 diatone 於 2010-11-25 17:02 發表   
7 `1 B. b3 E$ ]Gunze 係好product. 我通常同女友去SOGO買一pack 80 or 110 我要其中一對.
1 a& B) {8 N2 R4 j
你女友真係好! 佢唔介意你CD?