嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

有沒有CD友著婚紗做愛

有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?
& b1 p' ?. E6 S0 H5 a: F我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!7 b' H+ f5 ^; Y( W4 {
是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!& R( k5 b- I; W  t
我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!3 q/ |* i' H/ H4 ^; o9 e
D Feel真係......!2 _6 O5 ~" }2 W/ I0 x6 m
1 }5 L# P3 D" r( p( Y$ K
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   & @$ ?5 |5 g8 `
有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?: \! s8 M( R+ i  p3 V5 U0 O; j, B; d3 }" r5 P
我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!www.hkcdtv.com; n6 w- \# ?1 `) y) b# W1 E$ _0 _# v
6 l; x: i( U; `. y# N5 w- u% b$ l是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!www.hkcdtv.com7 S1 k; k1 b7 ?" A" P6 x3 K/ p' e- B$ l9 I. `: y2 Q
我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!, l) H: t9 I" a* E( J" S% E
. \9 i/ [6 J( }8 @: U7 c; ^5 ZD Feel真係......!www.hkcdtv.com2 J) ~! q5 f  b' {$ `" Z
" ^2 B; [1 o) i  p# z' i5 y4 c! Z你覺得好自豪?
* d) z- i+ I7 |& o6 N要同人分享你做左呢種事?
做人要有包容、虛心

玩得咁興奮?
7 M8 _' H7 Q- h" f下下扲件婚紗上去唔麻煩咩……

我就未試過,所以真的各有口味..............
mandy

婚紗是買or租?

同CD有什麼關係呢?

回復 6# yuenmary 的帖子
! g# {1 V+ v, f0 k' M5 |2 t兩回事!

回復 3# 心儀 的帖子5 \. C" `4 B' c; P
不用!我東莞有屋,及公司有車!

-0-'3 j0 }' _& D/ }' A% ~; P  h# k) S8 j
做得愛多有麻煩喔..小心為妙

好似好high咁wo@@

我自問只係想試下著婚紗.

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   
9 z& D4 @7 w4 N: f1 y' e& |我自問只係想試下著婚紗.
6 R8 u- T5 G1 F% {# ?; v好似我這個Look!再比條女姦!D Feel好High!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我都好想著住再比女姦呀...

好似好high咁

姐係你著定佢著呀

引用:
原帖由 MS06S 於 2010-4-30 16:27 發表   / D- N) `( y% ~4 W
姐係你著定佢著呀
$ g* x$ S2 u+ [* q對方(女伴)著住做有試過!
! z) y. h) h# U# y, L自己著住做也有試過!

引用:
原帖由 night_baby 於 2010-4-24 03:06 發表   ( r& J( v2 A; V6 a3 V5 s# `
自己著同女友著都試過.7 _+ M1 k: m: h) f
直身o既同要著裙撐o既都試過, 但著住有鋼圈o既裙撐跟本會阻住晒.
7 d& D$ w1 s# E' r4 h7 K
( |) U  f; o  B5 r所以有時就咁著黎做. 不過做完個胸口會有 dd 痛, 畢竟婚紗都是緊身而沒有彈性..
3 r; U. J& y! }著住黎做!係咪好hi呢?享受着女伴的痛苦表情,又是另一種感覺!

玩起來真興奮5 }! [* \: ?$ c8 w" D
真有閒情逸致

自己本身有婚紗裝
* q0 ~6 T6 A- `' a9 P也會自拍DIY! U0 i: m  c" W# p
以後有空分享照片

, o0 y9 H0 s" I( l& uCool~ 那種感覺應該很好~