嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

試過穿婚紗~~做運動的方式~~感覺很累贅~~~很累~~而且不太方便~~~衣料太多要東翻西找的

好似好HIGH喎, 我都想試下

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   - |8 [, _+ H- Y. V, ?5 [3 b8 J
我自問只係想試下著婚紗.
  y! \, M( D- N, y# g! U# @4 C
5 y2 V8 {8 X5 e, z. C9 \2 f  DX2
$ ?7 ^$ o2 U: |" E$ `7 ]6 f! p' T但係婚紗好大件,唔知買左放邊度。

我都著過婚紗自己影相, 著婚紗真係好HIGH GA!!!

做就無,不過我曾經有套婚紗型內衣著住訓 正,有無諗果d野呢就. . . . .
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

[quote]原帖由 882288 於 2010-4-30 17:01 發表     a% C: C9 e' |+ _' K+ Q( ?
# e4 ]3 Q4 n* h$ W/ x0 ?
著住黎做!係咪好hi呢?享受

edit post 有d問題...
6 f6 K3 \: @: j% A我想問... 你喜歡看

那有加裙撐嗎?9 R9 ]. n0 m; M- ^% \: V+ v9 ~
另類的愛愛方式一定很棒( F& x7 h# m" l) a- }, m/ m
呵呵

why dont you wear the wedding dres
0 z7 t' C# ^6 I, `and get fuck by some one ?

感觉不错哦

我曾試過著婚紗,但好想著住來做愛

我試過穿婚紗~~~但是衣料太多~~換姿勢的時候會很累~~而且很麻煩..也很重

咁都幾特別wor: Z3 X" \, o; h5 D) e. g/ n
但係攞黎攞去好麻煩......

比錢買的..唔知點講.......

我都有婚紗~~~~

我只會穿上婚紗自瀆 , 不過如果可以的話穿上婚紗被SM都好HIGH的

引用:
原帖由 GE9596 於 2011-11-28 20:06 發表   0 j1 `' i9 t6 ?: w
我只會穿上婚紗自瀆 , 不過如果可以的話穿上婚紗被SM都好HIGH的
, m+ g$ Q) {* R& F. w2 T

6 n8 ~# p+ G! p" ^' S2 e只係禁諗已經刺激; 唔知著左婚紗比綁會係點的感覺

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   * h! z) Q. c) C) T
有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?9 D/ \) o, z! U8 y6 v, D4 x
我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!
" r5 _9 a% t7 ]2 [4 T* z5 r是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!! X; V2 s2 z: `! h6 W
我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再 ...
- \* m% z, h. D2 p7 q6 U7 I% p/ O  a4 ]$ a
甘做,你一次做左幾錢0.0?

引用:
原帖由 willy 於 2011-12-2 22:29 發表   4 _( ~2 ~4 U, n" b, G; |

8 t3 h% A+ c2 h) K0 B1 a/ G! s% {
只係禁諗已經刺激; 唔知著左婚紗比綁會係點的感覺
$ k) ^! n- C. j+ J5 ~
4 w6 R8 P' h3 y4 c
會好緊 , 件婚紗已經緊 , 再綁埋會更緊
4 E+ @# W: m3 ?4 [5 ]% N* E不過要睇件婚紗咩款