嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

Feeling good

婚紗質感超好, 係麻煩啲

我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   & x5 E6 ^* q2 P9 m4 W
我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
4 N5 H* r# P' [
: Z( t, q5 |4 L
( R' k# p3 n' @) H
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:03 發表   
5 ?5 u$ z$ Y6 _( ~/ x
( A8 [* {+ h; h2 ^
5 r% T; Z2 @0 V7 j6 A6 i% Z# `: k1 N% m/ Y
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
- {0 k6 Y% @$ p" @8 Z, B" Y) S* s你有無婚紗先?我可以同你互摸呀!

沒有試過,不過也不太敢嘗試,
& Y) d$ }- Q5 G3 B8 a怕把婚紗給弄髒弄壞掉,賠不起,
' x! x0 V! S; I' C$ c" u加上婚紗對女孩來講是神聖的,8 @, y( U& j; t* k% P
大部分的女孩一輩子就這麼一次。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   
4 u. J2 o) `) a4 {5 K6 m我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
3 K2 s& D- w3 W! ~

3 i; I- g! F7 Q) `6 e7 j8 S* ]. O
- g' r) ]( p4 J% r9 m& V) Y9 Y3 B我一著件婚紗上身就好high, 同你一樣好想俾人摸俾人攪

成套婚紗型內衣就著過既
" y8 Z& {9 t+ g$ z6 b7 q+ S+ R8 T著住做就未試過

成條燈籠裙唔麻煩咩?

最鍾意抹胸型婚紗

我平時睇外國d網,d TS會著住件婚紗吉男人,好正!

嘩!好大件好難收藏wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

好有想像的空間 純潔的白紗 加上...激情的性愛

婚紗唔會好貴咩

引用:
原帖由 Nforest 於 12-4-2014 12:55 發表   7 ]$ I2 o# s/ P0 X5 c6 L
婚紗唔會好貴咩
$ D  I0 ]% Y9 F( f' e& S

' `& p1 d5 H( g; T. }) f拍賣上面,四五百已經有
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

用婚紗自慰真的很爽😅
- y2 d* a3 {3 J; H4 A2 ^$ S尤其內層是光滑的緞面材質
5 ~" L' Q* b0 L& m真的爽到無話可說4 `' `6 W$ f+ e! h% N5 K& U
有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上

引用:
原帖由 game5687051 於 2021-2-4 18:52 發表   - g' v1 `+ J8 }9 N  O
用婚紗自慰真的很爽😅
: z9 P& L) u1 a$ w5 |尤其內層是光滑的緞面材質
) u' W9 Q8 [8 i, a! @真的爽到無話可說
. l7 W- ^+ o6 Y/ \3 @! ]' i2 u有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
& H1 H7 k- J5 R6 f9 M; B

/ w" ]2 M% a0 n" y7 F我未曾穿上, 好想穿上拍相片