嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁..." q% N: Y2 G, a# M( B7 w
你講中左人啦可能
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
因為是粵語無法完全看懂,/ i8 N- z1 e9 f0 S
如果是我的話,第一時間就關掉了.
1 c' [' @' L" c0 Q  t  M3 X我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)& v8 X; s0 }, i3 C% {5 q
如果認識的,也不怎麼能接受,
7 L4 d, t* I, R1 h7 w8 I給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-22 23:38 發表   
/ x7 O5 p% M( V: p+ x$ }) n, ^唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁...
9 a& q/ v% V8 [, L# n! D- C" b- B' k你講中左人啦可能
, \( r* p. H  s* ?7 ]

5 G6 Q/ {- a( c# b# T細佬唔敢再亂講o野o勒, 話晒咁難得升到做中手, 一夜之間俾人踢出校我咪得不嘗失?!
/ R9 n! a4 U  j: {1 m8 @8 n& J& {5 U" \+ R' c3 D
可能人o地為發帖而發帖o者, 早知「人不犯我, 我不犯人」啦~~

哎,,,我一早都唔POST啦,,,,
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-22 23:13 發表   
+ [1 ~$ M1 G( o5 j( ?( \/ w; z6 Z2 O
1 E4 n1 m# p1 o. W6 b
' H! ~( p! g! A* D你睇返段對話, 「對方」都已經話知道add錯人啦, 都仲要繼續「分享」, 咁你話佢係有心定無意丫?!. I, n! J6 L: E$ R0 y% A+ q6 }" ~/ [

# H! }8 J; D* I- {有時有o的o野, 唔係你睇得咁簡單o既, 我覺得, 做「人肉搜尋」o個o的人先最要不得, + H" y: _# `+ j5 Z& u
人o地好o地o地一個人, 點解 ...
/ y: m8 `0 a6 ]3 i, H5 `
+ E" U$ d; F3 _' E! _' V! m
丁小姐MSN幅相同論檀頭相是一樣的!咁認唔認得呢?認得係咪
9 B. b: D9 o7 i+ }) Z) C9 ~仲有就算是ADD錯丁小姐都好!試想想她在那找到丁小姐email呢?多數在論檀是嗎?9 Q8 X; j" R) M+ O, f+ H% T; ^+ b
人家會不會看到post而覺得被傷害?
# ?& B/ K) o1 O. W. J
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-22 23:45 發表   ! j8 V) l$ T- P, S& _. j$ B$ d
因為是粵語無法完全看懂,2 b2 m! q' ?+ G
如果是我的話,第一時間就關掉了.
7 R6 b) n1 \$ [% ~我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)
; q0 g& |/ |5 u  ~% x- B# H+ ?如果認識的,也不怎麼能接受,
( n3 O" h' V; Z/ d/ i; u0 P$ R給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
# A9 ^: g0 z' X% t/ M  }+ _) T
: }* p, }5 N1 a4 H6 d% }
不打緊, 慢慢就會自懂的,
. w( ~4 ~/ w# O) h& q其實樓主開了這個帖子, 就預料其他人知道「他」是誰了,
/ w3 B4 v9 G6 k0 Y% `5 {8 X而另一方...我相信也不是無意回應吧, 9 |* b: l: L- m5 e* i
應該是一名職業玩家來的, 5 w9 [' ]$ m( R: w% J2 ?6 Z2 t& F
所以, 我相信也相干吧~~

我識呢個人仲同佢玩cam添

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   
0 P: L. Y$ U: Z3 b我識呢個人仲同佢玩cam添
- ]7 B6 q0 l4 C( v
' _: j0 G' A3 e$ C2 |2 w1 H喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:04 發表     e. C6 u! G5 X6 X+ o  V2 c3 C/ K

& G" `% n. p7 a$ F3 f
' N) X/ m2 r9 n4 Q6 B喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
. D( i& l0 D/ r$ w, w( q* ^
7 e  I, E  k, t事實證明, 係出現響呢個論壇o既人...

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   
5 `- \1 _* j5 h! _. L3 @我識呢個人仲同佢玩cam添
/ K5 A" p+ E" F
: {0 `, x8 Q0 M( ?5 ~/ a* s& c3 P2 i
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   & {1 m* R7 E% Q; u4 A* p  N. ?; N

7 q; H+ {; \: {8 b6 C/ ?% B* c" Z4 x& @) o% x" j  [
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
) Q! s7 ]- |5 S) Q+ @* ^4 p7 Q' ?: S! J. k
B兄話識呢個人仲同佢玩cam, 但係冇講佢性別wor...

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   
6 s7 P4 P/ V4 l. b
1 `  G. \, K9 f# `; |
* D8 N9 w$ W# G呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
' N* d7 N; _$ {$ S2 U* p2 e7 T
請問:什麼是cam?' ]" N" T3 p2 V  W6 R
謝謝
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:27 發表   
% h5 o& f) w: W; q
6 j# E0 V7 N! h' M) ?請問:什麼是cam?; }* r8 r, R' F: z! A
謝謝
( u4 _/ a3 c; v6 x6 h5 ?
# j. l. U* }+ Y8 E鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:27 發表   
0 m/ E4 i; ~* z+ P1 p7 y算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
3 n4 H: ~( x6 V9 H, I' B. p) ^% g

0 M. h6 q6 I! P1 [6 t+ R. `; A3 R你咁快知道個「答案」o勒?!

我都想知
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:30 發表   
. `8 L3 @; Q! W* A; o# |5 Y7 t# t8 l" \% E! l1 K6 a( E" S6 N1 B
9 A5 f* M4 a8 G( o' T5 t9 y
鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~
. X: t/ A5 o. `9 T6 S/ o瞭解,謝謝1 ~8 |, b& k4 U0 F
cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:33 發表   
: B- k' e% a% f* z& d我都想知
8 d5 b; t. ?5 f0 Z6 H! X( h

" G& ?8 y9 h6 m, j哈哈, 算啦, 都係唔好知道更好, 免得「希望越大, 失望越大」呀~~

YES
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:42 發表   
0 R9 K# H4 N9 v4 K7 m; }- R$ q" u: f
瞭解,謝謝! O0 {9 e) E8 n5 L) {
cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,
, k/ Q' }+ w; M% x! e* F; P不是...
2 J2 R6 i$ m$ h: j是那個視頻的鏡頭

最近訪問的版塊