嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

麻麻啦

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我MSN都有呢個人
" `7 U  U* }5 \5 s問佢,佢話佢BF叫佢ADD
1 e$ z% x* ^% |* r3 Q1 [但又唔講佢BF係邊個....

有無邊個可以pm佢msn俾我
YV3S1E117XC050141

我都收到佢既邀請  X% x7 |1 t/ ?' v0 ~) g& A
個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......
% d9 g4 C4 m% F/ q, r唔知接唔接受好
# f1 D+ v; L  b, G( ~6 v

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-23 13:19 發表   2 L! s# _9 t5 G1 H9 s
我都收到佢既邀請
  J0 w, f3 J3 B& {' ^個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......
; b; }$ r: R. ]$ O3 {0 Q唔知接唔接受好8 x0 a- C# _% I
4 h. b" E  X" A$ l
9 x+ e) ~4 [# F' }) P
緊係接受啦,,,玩下都好呀MA
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-23 12:54 發表   
: ^) S% o$ E0 Y& P* X. ^6 I3 b2 j  G我MSN都有呢個人0 D) S. `" w. D" u9 \1 l! n
問佢,佢話佢BF叫佢ADD
- t: I7 n8 a7 L, v* Y# I. p但又唔講佢BF係邊個....
, d4 b* ]: B6 {. X5 |6 E! g
6 P/ {- |% K" v1 x% ]0 [都唔用腦諗野架,,,BF佢叫ADD...佢就ADD哈哈
add我MSN啦大家

一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,
. x% B5 q1 L7 A3 A' ~$ n+ X所以才會在22樓回帖,
! g. j' q8 B* e- Z9 J& ^# \: E因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,
/ s4 h- G5 N& X/ G4 X) y  s7 s3 }後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看了原內容,! O5 |8 f/ N: ~& e5 [
我覺得好像不是一開始我想的這樣,
  A" p, ]# Q# q9 E7 y照說一般人遇到這個,應該不會持續的回應,可是卻交談了很久," a3 g4 E' q. D: l/ Q4 l
那麼兩人是不是認識?
( S; ~) l8 t4 l7 w, Q如果答案[yes],那麼還貼出來,似乎不妥,我看日期也隔好幾天了,私下表明拒絕就好,或者應該刪除些內容,! a0 ~: z; a% v, p
我粵語無法完全看懂,就我看來感覺是這樣,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 15:35 發表   
) o/ Q8 Q  W7 N一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,0 q% P4 G. {. i, V1 ]
所以才會在22樓回帖,' ?  _3 r8 w' s+ u  s1 Z
因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,
& y! a( z  W- l) t: b9 @) D/ Y( M* t後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看 ...
. V& E* i' N/ r+ S+ L
# s; v; \: I  D) U沒有問題的, 你習慣看書面語, 一時間要懂得全部白話也有一定困難,
3 V& t7 {! \4 F* S6 R6 a就像現在我打書面語一樣, 也會打得不流暢呢~~# p4 j4 S! ]$ `6 p/ l' y

! L( Y$ O" B) L5 f% R看得懂白話的人也會不先理解前因後果而進行漫罵, 更何況你看不懂呢?!0 p4 {+ [' a9 Y
* Y4 o# u% j, Z9 u' z6 {& c
雖然如之前所說的, 我也不甚知道前因後果,
3 w4 o# D  C) U( S) Z: e4 s+ w  _9 l但如果一個你不認識的人, 知道自己添加錯了一個msn a/c, ' _" O- F9 O, Y3 h4 j3 Y5 L
但卻繼續跟一個你不認識的人繼續暢,
: `% @; K6 T! y" g0 f1 Z1 R除了「那個人」是精神分裂外, 還有其他可能性嗎???

我都有呢個人啵><

哈..咁鍾意ADD我地既
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 22:23 發表   ' [7 N8 b3 W/ ?1 s/ k* H: ~- P' T9 [
哈..咁鍾意ADD我地既
+ h6 c( V9 \7 ~  P1 t/ d: V

* `4 y9 `- `3 C) m. e: b佢係呢度o既人, add呢度o既人都唔出奇, 尤其呢個人同我一樣有精神分裂, 一時係女朋友, 一時係男朋友, 下次可能係朋友個朋友, 或者係朋友個家姐個朋友呀~~7 B: Q' }+ R9 G0 A/ X
. r+ T, ~  L5 p- L# x9 C& e9 A: N
P.S. 你絡於都「穿起」套新法o勒, Good~~

好睇嗎...我都恨左著好耐
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:07 發表   ( _0 e3 X4 |) o) G
' d+ [7 I+ ?1 J' a
% }8 e" o2 P5 J  p$ \# l$ G; [
OK啦, 你一定著得好睇過我啦, 你淨係Post o左大頭相定響自貼區開o左Post呀?!' b& o' ^6 N- j' |) w  E/ T% h
如果有開Post o既我呢o的唔成日入去o既人都去支持o下呀~~+ B/ Y& D6 Y! G0 v0 s+ M( _

% f9 `/ f# r; Z% O6 d, D(P.S.如果收$30就考慮o下先o勒, 哈哈~~)

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:07 PM 發表   + i5 r% J7 _8 V! G" T
分已加

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:12 發表   
% W( ]: V2 t/ \5 u- d( t(印象)分已加
- |5 H& C" o. Z0 v
& I: S; D0 N- o8 M* }打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...

支持下我好wo
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:20 發表   ( _; F2 U' Z) X; q1 @
支持下我好wo
" a: b- N# C- o5 `8 w# b& B1 P/ X, e" O6 Z
貢獻o左$10俾你支持o左o勒, MK短裙學生妹, 唔鍾意!!!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-26 11:18 PM 發表   # j, O8 k+ @2 }! T! e% N3 c. T+ w0 W
! ^& T! K8 V: D2 g! X
! {  A3 S9 H% u+ a5 }
打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...
有d野  _4 P6 c; H5 m; |& I
你知我知咪算囉
4 O3 d( m- V+ f- V% i唔使講到咁明既

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:24 發表   
7 H7 v+ G. q8 G2 l$ C) ~/ G! @有d野
2 {% k+ e1 b$ M( K你知我知咪算囉0 m2 y5 u  A8 m. i5 Q' N! c1 U: t
唔使講到咁明既
$ @( U: T$ n% i- S0 x1 `+ J% `4 b3 q4 v: A$ \
哈哈, 講白o的好, 太「含糊」到時大家諗錯o左製造o個一個「美麗的誤會」就唔好啦~~

我知唔知得架先?
add我MSN啦大家

最近訪問的版塊