嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

其實條裙係唔短架,,,係我摺起左條腰一二下0 r1 D% C& Z" C0 q6 |1 A

; \- {1 J9 D  J+ i8 g2 H[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:34 編輯 ]
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:29 發表   5 [5 X/ j5 _# r" C7 k2 l4 {
我知唔知得架先?
  u, x0 n0 C5 ^& ~& p2 j) Y& i$ N
! ~3 i- ?8 E1 t) F/ v0 |
你想知o的咩?! 肉丁兄?!

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:29 PM 發表   # u2 _+ u) O# }. G8 j/ g4 p
我知唔知得架先?
咁我依家有無同你加分先5 W; b8 j( z& M$ m4 Z' E: T
有呀嘛* _  e7 p  X' ^2 x9 x7 n# Z  w/ x9 O
有咪得囉
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:30 發表   
- f$ l5 `/ ?: Y' A2 K8 G, p) S其實條裙係唔短架,,,係我摺起左氣腰一二下
& M2 k4 Z. X3 `$ a" e2 h$ Y$ t4 K) D- d9 {  L* w' y
哈哈, 我就係唔太鍾意o的校裙太短呀, 太短同「學生妹」就唔太接近o勒, 我著校裙o既標準係: 及膝至膝對上2", 睇咩校裙款同咩學校啦~~

其實華德難唔難著,,,如果唔難入埋
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:34 發表   * C3 n& Y9 K* X+ w
咁我依家有無同你加分先
' i6 Z; u5 ^4 E- d有呀嘛
/ u* E- P$ C0 f/ d, B有咪得囉
' [( S' x0 a0 I2 a: A

, w1 j% j- m* P* ^- i- F% w我又要加分, 我三個月內發o左過千個post, 冇功都有勞啦, 我要變做2000點做到戀戀上手, 哈哈~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:35 發表   ( d( Y- h/ [* b0 m& {( _
其實華德難唔難著,,,如果唔難入埋
9 a) v# x5 d% A! j" \  _% H6 U: O
  d- j! e0 Y# H* a2 i9 d5 X
華德係小學o黎o架, 華德中先係東涌o個間呀,
2 d+ T! `  q$ n" k校服就一定唔會難著o既, 同埋千祈唔好響昌記買呢套, 同正版差天共地~~

D料差定係點先?
add我MSN啦大家

我既意思係粉藍色果套WO,,,東涌?
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:39 發表   2 a" G5 e+ \0 H
D料差定係點先?
; c+ k4 a% y; o. K
+ d  m0 W5 [- ]$ L& g# G
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:40 發表   
3 `2 L5 J  {  D1 `& Z我既意思係粉藍色果套WO,,,東涌?
; E. N4 G/ F4 I; L6 b

1 A/ a5 W& c' Y6 h) ^# l對呀, 全名叫「明愛華德中書院」, 響東涌~~
0 B0 i7 d* H: g, a$ ~. ^# K# ~0 b2 B5 `7 v& x
係粉藍色o個套呀~~' k' r( C6 o2 N  Q5 W4 Z+ n: M2 \
添記正版條裙係兩層o既, 入面o個層深藍色, 出面就淺藍色
4 @" y3 i9 q% y) y7 r昌記翻版係單層o既, 係淺藍色裙+下面深藍色邊~~
. J! G& |2 d! h. w( e8 y' c
* }; T, U: Z, S  ~著法同感受都唔同, 而且添記價錢仲平過昌記添!!!

咩價位同埋,,,有無昌記咁易入先
" H6 V+ U. M: z1 Y- b添記係邊
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-27 00:22 發表   4 ?7 ^7 ]- R/ X! z+ ]
咩價位同埋,,,有無昌記咁易入先
4 q6 N; J$ \8 G添記係邊
* u% J: {) R! X! l8 }4 Z* h6 `
9 u  f5 p: ?* M$ W* m( H哈哈, 呢個問題, 請到「校服交流」區搵答案啦~~
# w+ q4 q$ j$ d6 K, ?9 T+ Z8 e(實在太多人講過, 我再講真係...)

最近訪問的版塊