嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   5 b# j. I+ c5 Q8 I
心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
  t. M" G. P& N* q4 s4 d" K3 @
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   ; G9 M* O  \8 @2 X
緊係心儀姐姐你啦,咁正
+ ~: X( K% p. U; ?4 B+ Z2 C $ D9 e9 u4 g" [8 n# |3 P
但我自覺還是蠻像男生的
' `& c9 V2 m8 D9 q0 ?5 v而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   
; [% c& T( u* h( G9 j' V其實個個`我都唔識`= =!!
1 s( C/ x' o2 _! h) q( l& @1 `
你資歷尚淺
; g8 r6 a, q3 ?8 p) V多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   
, O, ]5 m5 U. V- n- J% y& k& @; Q4 t# @名單可以很長...即時想起的有...' n* ]  k+ H7 P- f
本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠)/ t  U7 n* [. `9 O
外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
. p' m% A  j4 v7 O+ r* JAshley蠻受爭議的
- R0 b; o. x. G不過我感覺他是CD
2 O7 U* V' Y+ ?9 F" n& a+ p條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   0 `: E: i6 N  [. X
我到是不曉得
3 o5 X! r' {# g6 m8 A( _6 v
* N. P  ^6 f/ S# F你們口中所說的Ashley是否是他呢:% ?+ Y0 o  I7 R1 ^$ }2 b

. X/ _" P; A; n! g- e* v( }( a還有6 b7 m# O- L: z
5 m4 ?4 o1 z9 }$ p
TW就屬他還有某1位呢9 C, f( w3 I& j9 H2 m. i
* c; E7 Y8 l+ g8 X* ?$ _, I; b
另外8 c$ O+ O/ w6 f* A( k: b8 [3 a

( z' ^5 Y+ l- D5 I; T% fHK就是樓主你了呢
. Q' \7 a" \+ l9 @. R- H' j: Q不是這位~' t; _9 M/ }9 m
你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表   ( R- J4 m9 s7 {+ I
+ i& d. y3 k; E$ _8 j( s1 L% [9 U
末利不是日本的嗎
& T# b( T( _3 C好像已經不CD了吧
  l$ p4 D* T/ _& Z% Z# j7 y# E
: T/ p2 h1 j# O1 h3 q. Q0 F  U
/ d* M1 v- X6 }2 E: A6 H/ l不是那個末利4 @6 N9 `4 ^$ s6 S9 E3 X4 q

. O( u7 y! C  w6 U* I* s2 s2 J同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字
2 p$ w8 e- z, l  L% B還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??5 a1 X9 ], o: Y5 q
其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   
/ O' }3 g  N/ m: X# y( f0 G 想不到會有的的名字
$ Q4 }* I2 L+ l3 S) m% e2 ]8 I( |還在努力進修中Q__Q“
: P) ~6 E- {! @, n/ m, I' n& {
女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表   + N$ H$ F* H8 r5 Q! V' S8 A
係唔係要喬裝好勁先可以係女神??$ \* C* ]# n: [
其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
1 X6 a2 r, ?2 R9 `- _
唔一定既~) T% o. d, ~2 D1 |
但要係有果種心跳既感覺XD
" C: ?: z: d: M好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   . L" z+ V; h3 g0 i7 M) o4 t
CD女僕 真係8,9成似我老友個妹
2 \6 o( Z# ?4 ~5 d

( j' {% c/ Y; o& n0 G$ l* L* j; a" G' F+ _% Y
CD女僕 x2
1 T. Q2 j, q$ Q9 I不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   
" B' o4 u: D" H9 Q# o/ q
5 e, P. m$ q  M+ T, a! ]5 T, O, V; h; o, [

. ~) h/ D5 \1 x( d9 Q8 yCD女僕 x2
2 k) K' o( M3 P不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
+ h: h- x0 ~. w0 v1 }  J
整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??
) B' ?# x. l0 b0 a# @
% u6 o. ~3 M! |* Z# a: s  K到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美, ( ?+ x: e6 l/ T
3 C( F" @  W$ N; r; Y1 }
照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`
; d2 j# r& A. s: ?真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑
, k" P" q. K  L5 _% Z4 B6 [& E( Y* H  W! ?+ s6 K: _
但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指2 y% v) ^. V# L: w/ A% \' r3 z
個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你/ d/ h6 u* T: _( a% [/ `) _5 L  i
女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!5 e* Y& d7 v! Q5 n+ B& H5 V7 [

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi...
# D3 y9 J+ K. Z$ W/ _! g5 v: L3 E1 x我其實係新人, 見過吾多cd...
0 c# ]- X# F; l只見倒你地icon張相/ N2 {; N/ z2 ~. w! _0 G+ @$ O
我覺得你心儀幾靚ar...
$ _, [1 Q# w5 z# _5 x4 c&
2 n" N" C+ }- i2 J! q0 _Suki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^
0 b, Y  V" a! G- f# i  |4 k& `我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..

最近訪問的版塊