嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 13:36 發表   
1 R! Z+ H  z. S$ W% l+ A" W
# _% p7 b; N  s(乙水)死人咩
+ \, w/ U0 R  c& W) |3 D6 V; e: d, D. P. X0 }: c" S7 z: p, Q
我講真架...
8 C) }" O% `. @8 e$ K# N# g% f7 @, ?- C' d& F! s/ a. G
成日見到心儀姐姐的post或回覆, 都會忍唔住定左鏡咁望住心儀姐姐個頭像同post腳張相, 然後個心便會諗...
, f. O( q: j% l0 Q. N* n0 |6 A% X6 {" m5 {% @2 r: b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我也認同記香.作自己.讚

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   6 ]1 X; v' T, [4 h- Y6 t2 C
想不到會有的的名字 % U2 K) k$ U( ?, z/ G5 ^
還在努力進修中Q__Q“
% v$ {! j* H0 b  B! ?1 ~! M' z哇.女神+1..原來是我的太嫩.權限太低

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-4 17:07 發表   
* V- }7 |% C$ D4 Z; M1 ~0 [1 `我第一時間諗起台灣的norika
1 M1 V! c5 a" o( L" ~我都有諗起佢...2 B8 _& v+ p% V
早排好似上左電視..

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-15 01:57 發表   
5 S2 Q0 V, Z- _  e9 s' N& {
6 A4 G. `& ]* i, K7 @+ l6 V! g) Z2 S, E: d* z7 c5 l/ p% L
我講真架... $ P. ^# h- f6 a2 H3 \
1 y  L) x! V7 h6 G5 m$ n
成日見到心儀姐姐的post或回覆, 都會忍唔住定左鏡咁望住心儀姐姐個頭像同post腳張相, 然後個心便會諗...
9 s) d' x  v5 M0 j0 f
哇~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-15 12:20 發表     y% `, z, i) d$ [% J7 B
5 P; j, P  \3 v4 A& E- |& B2 m
哇~
8 z! K" W8 K# ?9 z! V' R# ]9 Z4 I! j: G
好sweet AR~~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 01:20 發表   
" T6 ~/ C+ S. C! K" e( D$ Q
- Q9 k" P* A% N8 ?/ p9 |* @" Q" `" n4 N' ^
好sweet AR~~~
: B. N% r3 @% e3 M% s  s5 B: {
哈哈...比妳搞到我唔知覆嘜好添....

涼宮春日 so good!!!

引用:
原帖由 thomas813 於 2011-1-8 17:57 發表   
  x  u. }2 o2 Q涼宮春日 so good!!!
( k( E) W% c- k$ p  R( r. E哈~
9 i. f; Z0 {2 {* a( x春日姐姐也有粉絲阿^^

Ashley真係好正 ^^

Ashley+Colorless+心儀+suki3 J% }& k  T+ S; k! [/ m

5 X' X3 J- l/ F$ A8 e: n比較多印象係呢幾位,,次次睇完都好自悲 sosad haha

緊係心儀no.1啦。

你的照片很不錯!就你吧!

小妹會想成為凉宮春日、colorless同埋姊姊妳嘅好姊妹哦!
candywong

心儀、若絲、紀香都是女神

some cd are even prettier than many women!