嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++
# E" Q" \- n# J0 T  |好似好好玩呢~XDDD
5 F: L% u2 v- L: `  t2 [* b但如果我想去是不是不可以?3 O! h8 d1 X& |1 V- \3 ]0 j; f
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
' P) d# m8 D6 E9 C1 o( C
8 O& ~" t+ `9 v6 \3 P! s/ S& ~仲有時間丫5 |8 J. @1 i7 o4 h8 K
買齊所有野再來吧
' O, w# U2 z+ B( i" k7 G9 d: d  A
4 f$ m6 ]$ I8 U
衫有啦XD/ `/ j) I) }0 ]4 C/ ?
假髮就落OREDER啦~! T2 u) t5 v" [6 G5 ?
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   . e' l# T& Q; R- |1 ^$ n$ B
又來八卦一下=3=++$ v* d8 A; a1 S. S* P7 Y# M* F
好似好好玩呢~XDDD
1 ~, M$ S' U9 u/ U* L但如果我想去是不是不可以?" d5 u. y$ Z+ C/ G* n
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
" \$ d7 O# L# @7 r& c# Q# @2 u1 q
你有件黑色的我記得都可以吧! N# p% y/ e8 Y
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
, r" T: c4 E' }2 f% I* J& w不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   ) m' I5 ^8 b1 [* P* k( a/ {
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
" Q' R/ B! J, ]3 g小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   
8 i# L0 d- B5 N  r( {+ R4 R1 K- k1 `) e' r. H, K

' z: s/ o% x7 n% E# s  K衫有啦XD% E! \1 _: N* \% N% }" y& ?9 \. O
假髮就落OREDER啦~
2 c9 M1 V1 _- _  F唯獨個貓樣
" w8 y) Q+ @* f3 N
貓樣?
' J0 G# V! g* @9 |& z你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   % c* Z; y9 I' `7 l7 i# d* J, O2 G
我又去!
/ z4 J( e6 J' b* V+ t" dSuki是cdtv的台柱0 h; S5 c- ~9 F& T
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊7 A( H! ]3 V& \4 T' ]

! T3 r( }. q4 d/ e" G, F5 N可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   * G: \% R% i( N2 a/ A

9 \/ m) l' a6 n" p. |: b2 G- LSuki是cdtv的台柱
; w2 J+ A" i3 ]: S是我邀請的對象之一呢~
+ M% `5 @% k3 T; O9 k! `2 t
) {0 }3 l' j/ E% F3 K1 Y: k9 B, V
Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
0 T6 T# X4 g# t4 C; o# L不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......
6 Z) F3 \6 {% M5 a: |* }% e8 r(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)0 c; D( [. p  O2 }% @! j

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
! c0 }: x3 t" ~9 ]. }  b會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
5 j% h$ b) f2 u/ f. e. [2 F但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
, j; a' Y/ _! q6 J# x8 a6人為私人邀請,6人為公開申請5 E# u6 W3 o1 q  V* A$ t
頭6人係指心儀邀請的人去
3 A! u0 s5 O4 ?, ~% ?唧係仲有6個機會....
, L3 f. ~- m0 A3 f! |" ~我好想去............
7 ]6 Z! a# v; t' A8 ^厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?4 z6 `3 D  D' i
(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   
$ p+ t* f) ]- d6 i$ t唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
) u. v+ \: J! H# [- e* Z6 r
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
& s, U! q  k5 q, e8 ?8 ^9 i7 N+ n! ^, |: `' R) m$ Z
不過如果多人參加要排積分 * o1 Z! s. o! o  C  P$ ?) X
4 }, o8 a+ x0 ^! n! ?
我加入冇耐..咁少積分 % k5 e* m9 |3 C  S; v, k! d, c
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
& c& C$ }+ @+ usuki去我又要去丫
& d6 n8 w2 f. N1 Y) W
4 ]6 E. Z. |5 o- S* D7 R不過如果多人參加要排積分 , x3 ^. l* U; m$ I, _3 ~

' X8 J& l: l. ]+ z我加入冇耐..咁少積分 ; a- ~( J) A/ }' h
咪凍過水冇得去lor
* v* M& v1 p# D! J$ Y5 z; Q# M
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   
/ Q4 X+ k+ w5 X1 V3 Y: J: m
; T. k+ d' W0 ?- e& ~& ]咁你要快d回多d post la~
) Z/ \9 B3 Z& s4 j) S7 N; x1 h2 H* N: o4 |8 l
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
) o5 q+ w; F: e小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
- B: e- d6 D8 I8 P/ A
. |9 j- U9 Y. v8 t9 U& y
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?+ E: J" g; d8 u# f+ W

i; I9 W! H) [5 ?5 y, v+ D我有姊妹裙呀!!+ y  I+ T" q" J6 R9 p. H2 K: Q

; {. L; b! Y! M$ C* h* w[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-16 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   3 H9 O: T+ r4 o
7 A# L4 ~* I+ [8 F
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
3 E; X% I% B/ {& A4 H4 s佢係架~
8 V7 o* `" e0 ?5 {0 M( T4 ?* A如果唔化同真女無分別
. B2 h3 t" W8 j我唔介意的$ G" [8 d) k4 t- Y
不過如果唔係就請化妝了XD