嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   
! n7 l; T/ t1 t! u- r- a3 `' s7 `搞網聚.,.由心儀搞比較放心7 [$ ]0 r' n- y% L& o
6人為私人邀請,6人為公開申請
3 N; Q  M1 ]& b) m" `頭6人係指心儀邀請的人去
! g! V( k6 I( ^$ h$ y! c唧係仲有6個機會....+ T4 s5 E* K1 {0 Z* S
我好想去............
) @3 b- U( y, Z$ h厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?* c/ b7 p3 t' |" X# ^. D0 [
(可惜不在香港)
# T! o5 r# ~0 x: B# @* q: J6人的名額很少
1 }+ [& L9 ^: F% t( F5 A我邀請的對象為
& T- W1 l8 F3 I9 N! Y0 }- fcdtv: V7 M: {" W. [, e! R
露姬" {7 b: D0 u% _
suki" M$ U# D2 b7 u# J
iamonheel
" K) I$ `1 H, H' Jbutterfiles. Z, [' k/ E9 C
剩一個名額可能找丫桂
1 D( V1 o2 ^( C8 O% f% ]0 T: ]不過CDTV還沒回應我3 ~! J( o/ N8 D1 l3 v: ~( w' E  T
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
  ~; S" ^% T" j2 M3 v因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人  Z. P+ r4 ^& Q- B+ ~/ C
我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   
( c* t0 J% F" i; m* Rsuki去我又要去丫
+ N" x. H. Q! X% \" T
7 H+ [! q; v9 U) W: w& S不過如果多人參加要排積分
; @, `2 i! N4 n) |* C; U; |
7 X+ N$ D0 H* v9 f/ l) U我加入冇耐..咁少積分 * r5 d* k9 @. m9 v; U( E4 K
咪凍過水冇得去lor
! c/ Q7 H1 K- O  x) i& J& ]用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
, \" y8 n8 d9 E: Z+ x5 \) \3 Y1 D到時出來大家的話題是比較多的
8 ?, L5 b" _: o) P# U4 D" o如果一堆CDROM申請, `* m3 k7 H$ E8 n! \3 m  }3 T
出到來時大家又不熟悉可能沒野講了% l+ Y- |  M- c6 {5 Z4 m+ B
而且遇到怪人的機率也會上升
" Y2 X- h* X1 l/ K) c! b$ L. n: l+ ?& ?" q* g
我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用" C. P2 `0 ~& g, r
好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   ( a. y/ {  D  g! g, Z, T! g
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
& _2 I7 n2 O' T' j8 A7 W
春日姐姐說還沒準備好面對大家
* z# w# b1 r3 ?0 _我最喜歡的兩位女神也不能來了
, O4 C; y3 M4 u- r4 x; f其實應該連埋我就差不多夠人了
! @( ?' v9 M" G: r+ n4 v剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的2 V; t. L6 K. J& z
如果地方小可能會減人數
, U7 v+ w4 Q( i6 I$ T! h% G3 l1 Q但12人應該就是極限了- e! e% y/ B& R" Y; A/ q6 m
12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了
# F( @" Z. e6 e應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   
9 w4 E' i# n: P  h. J3 Y快d知道成唔成事就好了~!!!
9 B- j7 i6 o2 f( i/ u看來你真的很想去呢~

望下自己D積分
& k2 F7 R1 z! G) l1 s1 B% N$ m. \. Z$ q  L$ v1 m/ N
得果幾百分
" R; r) n& H& U% P
5 H, S: \$ U+ U2 ?4 T6 B/ f1 y抽簽.....沒運氣
) D2 }) q4 n; V" X- G" ~- W& @
" G9 S' e+ U# z4 Q$ L+ m總之是簽王運啦2 {! S- n1 x: W: |

( }7 M6 w9 B' F, C# b2 n' r# \唉~~~
0 ], N4 n0 g; s8 I2 F  ^7 t# A# X. C+ G) w
9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!" [" L! g4 Q; H* Q3 w$ i8 q
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   7 {$ b% X1 j5 K: j5 {
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!9 T3 r/ f( R+ P( S4 N" D: g
$ F7 d0 `- g" C  m  [# {; b7 q( W1 l0 V

1 V& W- J+ \7 Q% H( [8 S. z+ H5 P好想返黎啊....可惜唔得
1 E( k5 V! e3 r8 O飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
4 ]9 r% ], i8 Y+ c0 a6 H0 wzaki sorry 陪唔倒你啦
# D9 j8 O$ f' e. ^7 a' k; S不如陪你食冰涼萬寳路啦6 H. J. W0 k2 Z( d

: X9 ^& H- n. l0 D2 N5 ^[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下 7 Q7 ?& x% h4 }! f" m
我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
9 C* e# q# q, i我要飲酒~!!!!!!!!!!!!$ L1 [4 ?  W5 P9 e
0 P& U# q; P$ B9 n9 G
# m* N. a4 n" n! g5 ^( x+ }
要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
$ Z- k% o! Q/ S! ]
* Y) @, f+ [& B6 G6 L唔知我算唔算CD得比較好呢?
. I9 g& m: T* A3 _# H但係又冇春日咁白白滑滑
& o% f3 |) f( }! P# k又冇婷婷個胸咁大
5 i0 p' Q! \  ?& D2 V; L1 `7 _* C  Y又冇小R咁青春動人
& j0 @, d" [! W8 y+ F5 M3 A5 A( |. ~又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表     f2 y/ ]1 K" w5 u) F

1 e$ D* R! U, Q: l9 `& V9 ]' z3 }小R能來就好了~
4 `* x8 a8 L/ p" L其實小R都想去 @@
* g. W1 f, m( y! B不過化妝品就只有零零碎碎8 ]  ?/ {$ o/ L- y; ?! b0 q6 \# W

* x1 h# I$ L' u( k, g+ A: D最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
% L. {: ?: ]& ~! ~# }
( K! H7 M& z3 A0 w, u7 N+ U$ \0 A
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   - a, {; c7 H: K! I: i

. ^$ P% h: k% o9 X5 i( i, E* m  b2 r# g
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?  k4 C2 g8 r! R1 P) r: G

% H6 v. N. \1 q我有姊妹裙呀!!
+ B' q- n7 t9 U5 [1 E3 m2 w/ E
會卦~~反正摺埋好細
. k& ~/ ]* r0 F0 Q! A7 {% ~3 w# u7 k# r: q, r# P
不過就算帶都去到先換
+ @& |: \! r8 x睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
# h; A, L% ~9 n5 j. s8 I3 E((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))' K# y! q4 `3 A* f- H$ ?0 s

: u; X' {5 t# `% F; g唔知我算唔算CD得比較好呢?2 [* v3 J& P" }, N5 M/ }3 z
但係又冇春日咁白白滑滑
6 V8 X; E* f: o5 ~1 ]- N又冇婷婷個胸咁大
2 n' |5 j9 ]% O  m  H) y又冇小R咁青春動人1 X5 w, h& f) Y' {) i  H/ L. Y
又冇............自卑中
, @" W' b4 Y$ c8 V. `
& x$ w+ u8 @" ^4 H不要自卑啊!
, E8 j+ X# n) j. I什麼CD比較好婷婷不曉得呢! ( T3 F. }2 ]+ c1 O" h
變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。; b- V8 z0 t9 L8 E- t9 \
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。 : g. g2 C5 `6 c+ V+ A$ C! z  T
勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。6 X0 l: x; V/ S, p8 k9 a
這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。. J8 w/ L  S" v' h. D

5 F( S: \' w, f1 M, p# e3 b[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-11-17 08:59 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   
+ s; S9 r0 u- b, {  R3 {如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
2 C0 |  M+ [; D- ?
乜要諗做咩架咩~ 1 |! t7 E( N+ l# s+ i7 R2 K( a
我地會有遊戲玩架
* ~: `. z: Y8 R* c估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   
* a, V! k  g; \' U2 a8 \5 Z$ {" k來支持心儀姐姐一下 - E9 l5 e; m  f
我想帶我哈尼去~
3 W, d+ h' E: e# P妮妮看清楚一樓的細節4 A, |' g7 v7 q; a+ d1 g2 Q1 `: U
要報名取錄左才可以來
2 b( _! N' N& e7 n" ^% f3 c' t不能話帶就帶呢& `; b; W. t6 {$ [% _( |
因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   ! `, b# t2 A, x' ^& U9 f* L
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
- T+ t1 E5 U- n- \2 l! F: O- c) h( A. w+ {- I. i: P+ w
唔知我算唔算CD得比較好呢?8 Q; R+ R( ]8 M/ N$ D8 D% C
但係又冇春日咁白白滑滑
7 \$ }, ]& U- I" b2 l* t* v5 M又冇婷婷個胸咁大4 h+ m- z9 S5 B5 [
又冇小R咁青春動人7 j( |, u1 \9 l0 z
又冇............自卑中
- ?& C; [5 V9 {4 e, o. k
始終人數有限5 P' K- ?% t9 Z0 L
沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   1 }- @3 Q8 f/ N

+ k9 U5 \' V6 n+ c8 h/ }其實小R都想去 @@
/ B: C( N$ o3 z' r. G不過化妝品就只有零零碎碎6 ?5 q, d5 b9 k5 ^6 l% l, c2 e
5 W$ Y, u" ~2 a9 F
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
( m$ C  K5 P3 u" }
" r2 p7 c, t% w0 x0 @( V: ~( K9 O; Y$ [4 `8 b( b: D
會卦~~反正摺埋好細3 s" B/ \. }8 y" y

, ?4 o1 h6 o8 ^" `8 d不過就算帶都去到先換
/ z, B+ f' q! O3 c2 ]& d1 N睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
& z! m( D- Q( Q; P- ]+ I! N化妝品有就好
  ]5 D  h$ Y7 O6 x- G* F帶備就可以了' P& r( y( s! T
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
+ L9 v6 J5 z8 @1 F5 I1 f' M% q; H6 j* @" v4 [" D! v
小R有比較正常的校服嗎?8 D0 x: t5 \8 \/ T0 ~8 M& V) z+ K6 i
就許昌那件吧
0 n; [# @% i0 c: _7 [總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了* k$ a. h3 e. A- l8 F1 C
始終是CD聚會不是戀物及校服的party6 W+ q  o0 k8 C! I4 ^

) L1 @0 V$ y% j7 W: e還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ