嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   & v( _5 f4 i8 C5 ^% ~* M
幾時先有得報名?
+ Q: X- w& w% W9 }等一切決定好了就會接受報名了; D3 \$ }, T- ?
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
5 S% @& B+ a! B: {) H* X# H$ l我心水就 sherman, 涼宮, 小R
. [3 p& R2 W! b' p- ^6 p, Y5 P$ N6 o) b* ]) {+ S
' D2 [3 q8 {( Y% P7 `; T
heel姐咁比面 q,q 5 Y) U! a1 }0 a9 a+ ]) M

% O% S! A/ {6 k- k: J4 r其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
: s- D% j4 G, t  x/ [2 R! K因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
- \2 h, r" d4 P" T沒錯的確我是好想去~XDDDDD/ B8 |7 H, Q" l, z% x9 x& w! O
因為覺得很有趣~
' @# R+ T9 M9 w+ W5 d- V- o4 G
7 x' K% U2 b/ C" |2 W" e/ n6 C
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   * }6 K7 ~9 r! S- ^# E% o' Y! X

* G( z* m( R' H! j: Q1 \7 \化妝品有就好
3 k- j0 V7 j! v% [8 `帶備就可以了" r- z6 {7 \+ H. U
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
8 z; C9 @+ O0 b; W) \* n# w+ i) g& X. N- I+ l
小R有比較正常的校服嗎?
5 G! V  `* u: V. x6 y" X: A) F: `就許昌那件吧
0 n9 l4 H; _4 u  O2 w; `( I總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
. V3 Z  S+ T. C" C" P始終是CD聚會不是戀物及校服的party) L- P+ U6 M& ^$ C! X( C. n
* N* x3 S' C( M
還是那一句,人 ...
( z. f5 w: s7 S0 o5 |' `
2 Q! K- l) Y: U# F# H% Z% j
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   ' J# Z; T' K/ \' _; W
1 w  J4 M3 x1 ^# u7 ~% A6 s

' q' c2 i2 [$ I  P% _5 F2 |看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
; P8 d* T  Y+ F小R不瘦吧@@
3 j! u" z- X# t1 j應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   9 u7 D- l$ T6 ^* b( N* R; k
沒錯的確我是好想去~XDDDDD4 U  m3 Q7 c8 K$ m& I
因為覺得很有趣~
/ W1 F* |" h* @
找西門來報名吧
: U+ E+ j/ s! M, N8 w西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
0 j4 d- S; M& V5 P9 J9 |. s- y" ?4 {, T2 z' D6 b/ u# }' Q% @
化妝品有就好1 k( s: a, l. q; V* J. a) ]
帶備就可以了
% E6 T1 R! [  |) S+ H  l+ |0 E  F有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
. Q9 n7 Z! L9 @- {- \% i
) X* U& A6 i: |9 Y+ ?; D0 I小R有比較正常的校服嗎?8 H' z0 M6 F' I9 r2 e  m
就許昌那件吧; O& H  N& J% |0 n0 E1 g) p' ?
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了7 ]' A9 {: N, H! X
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
# E" i9 A, o/ g; \4 C. s8 I3 t; _& M( b' e$ O
還是那一句,人 ...
0 [; Y, p: {5 V# q  a) e) O, S& a
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~% L$ o5 M1 t4 P3 e: s+ ~
0 I8 n) |) u% X
正常的校服??套套都正常架啦 @@, h0 {+ [+ I9 `% V
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=- B% _8 d3 n0 Q3 _
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~) S( @' b1 G! h$ B, m& s; z
0 N6 `" h0 A9 R; P2 e6 q- R* h
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   ; p+ I4 g1 X; D. Z( ^

+ H! X/ z# A+ I5 @小R不瘦吧@@! X0 G! A7 s4 e, U) U# F$ y
應該比我大隻
$ M& W6 M2 f. E: }2 t! M) {
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
& x. X8 C. H; X3 F2 ^" k) T
# @& v3 W$ b0 ?; Z. p  Y* `5 {找西門來報名吧! `/ g& b6 p; U5 \
西門好像比較高分
0 B% l8 _% r2 X% e+ `* V
, Q: Y  a4 G; {. F
哈哈哈~當然好啦~$ z2 t6 N0 T" F: c
/ `. I' n* m$ I2 o/ ]: h* @
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
6 X9 `# v! X. q  H* d9 Vhttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 + d$ i9 l6 X" Y$ S7 f

) p' G# C3 C5 t2 @& F* h5 I. D$ }2 J6 @開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
6 P  Q( }4 m2 k$ l$ ~咪可以請多D人去曪

我分數這麼小....., p) i, H+ O$ F( t
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心