嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

有人會用校服、制服自瀆嗎??

我特別喜歡買校服白上衣打飛機!!
3 W2 `  R* n4 F2 ], h最後射在上面!!: V! e1 z% f0 Z* p- v' d
有人會這樣嗎??
- l5 D$ n. k; P$ T1 V0 e  w- w& C可以分享更舒服的用法嘛!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# shatun100 的帖子

射在白衫上,怎樣洗?我比較喜歡穿上裙子來!

回復 2# cxyx 的帖子

馬上洗啊!!  F) ?* \4 [9 ?7 @
但是要洗乾淨~~不然會泛黃!!

我以前學生的時候會這樣幻想,但現在長大後就不會這麼想了~

回復 4# judy 的帖子

希望我以後能夠戒掉!
: L# Q7 a* F" L& `* D, g

我都係鍾意打落胸圍底褲上.

回復 3# shatun100 的帖子

你一個人住,那兒可以弄乾?

回復 7# cxyx 的帖子

對我是一個人住!!可以直接曬!!

我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   
* l6 v7 J: ^$ c0 m2 T我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
0 l; h2 k& b& a* d% E& T0 J# o會有人跟你這樣做嗎?

引用:
原帖由 jacjac 於 2012-8-10 19:31 發表   
+ n7 `: _6 a+ g( q! [) Q7 k
0 B3 m+ P' M4 l0 {2 W會有人跟你這樣做嗎?
! o* ~3 N4 f. l, a# S* q6 t. O, |; Q2 |% p5 k. x0 D( Y2 S3 {3 z
會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服

我喜歡射在裙子上!4 v* ~) t+ E: A" U" l/ h% G$ G
感覺真的很棒!

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 20:46 發表   
5 Q) \/ c/ D/ W; |8 u
2 T  Y% w! b7 I* Q2 V% A6 B, E& w( M" A* X
會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服
- d! [! O7 ^3 C. v0 x7 b' K/ L' t, h& p9 ?9 m
正呀, 玩左咩衫?

咩原因你想戒?
9 K) M- P; \9 j4 \. L' c8 h( y, D) G' g/ w$ A, W
引用:
原帖由 shatun100 於 2012-8-10 14:47 發表   4 ?( e* [1 d- L! m
希望我以後能夠戒掉!
5 Y' t, d5 r) a3 G' D9 I

回復 14# yy326 的帖子

越買越多啊!!感覺都快藏不住了!!
; U, t% n0 D( l. U( ^7 c9 W1 K清洗也很麻煩><

我中意著住絲襪打

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   ) _( X7 a5 N# N2 O
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
6 r5 Q3 _' Z2 l# x# E& @$ o/ {5 I8 C: E: T3 U. O
依個幾好玩咁喎!

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   . u) l) z  x( x' Y5 r1 D

' B& R6 K9 c* D/ {2 f1 ~! N: n& A4 E0 w  y
依個幾好玩咁喎!
9 o6 A" z% G0 h! x  ]) g, {

! u  G" [8 Z( L) r/ {  C! a) \+ d一起玩啊~ 射曬係佢度~

白上衣是指?: A/ ~: Q, S3 L' ?& w
即不是連身校裙?
$ M; A- M5 l2 `- B, O我都係射上去的
2 y# n- f' _0 V; F( K- R) O2 b7 a咩校服都射的' g/ W5 O% Y7 L
個人係唔洗的..由佢,最多咪換個件1 Z( ]2 a& H0 a/ F9 m" O& T
我地可以談談

我都鐘意著校服,最鐘意著PE衫~+ R* k/ {) J. y1 ^! \7 U! Z
仲想比人對住打飛機,跟住射到成身都係~6 D  B7 A4 G% m/ R1 N$ I
可以做個朋友,分享下嗎?