嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-8-11 11:10 發表   
7 ~* l  Q: }  A) N" h+ H
6 O- u& W) R' X$ \! l7 k0 e8 r, c0 q. h9 k# Q, }: x
正呀, 玩左咩衫?
$ a5 C: u+ I) S

R% H5 s. f/ q2 H5 U% Z; x玩左幾件校服" ?* s+ ^' I5 G2 u7 @
但只係比人射左一套

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   7 r; y6 t0 ^( ?5 h' ?7 ]% L) y& w
8 ]# d1 {+ Y4 ~0 c* |0 g. v
$ q3 d0 R: c3 w4 U! n6 g& f4 G3 {
依個幾好玩咁喎!
/ L& l, k. b4 Y1 {
) D6 P; z5 T8 @! u* m8 Y$ h+ P$ n係架,跪係地下等人射果下好開心

引用:
原帖由 bbclt 於 2012-8-12 00:59 發表   
8 \! x* G, f$ }% w. p( }6 e  q$ S) v2 Q  d

0 P& D+ w6 y  W. i' I. m% J一起玩啊~ 射曬係佢度~
" h$ Q" s6 D4 Z5 K- S
! @1 V3 E+ c* `5 e7 s9 [幾個圍住我射仲好$ g5 O$ I& w0 G. @, i  \4 B! L
可以輪流玩

回復 23# MUI 的帖子

嘩~正wo,我都想試下添~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2012-8-24 20:23 發表   
: T' Y4 a0 H, @. F  l嘩~正wo,我都想試下添~
( u7 a" m3 }8 }+ I0 Z( }8 @; R2 X& @, Q
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-25 12:10 發表   3 u: k: U2 l0 ?7 ^; M: n" q) c$ W

/ N) J6 z4 V. A0 W9 ~# h/ B5 \0 Q4 ^
# }% l8 B. W# o# ^0 w0 y我試過一次比兩個CD射,原來好好玩
5 @2 Y3 O/ M4 S+ a. W
即係全部人都cd? 都幾得意

我經常都會咁做 , 不過如果只係用校服上衣就唔夠HIGH ,
6 L0 t8 x9 n5 ^% K8 p多數都係用泳衣多 , 制服裙都有 , 超爽

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   $ M+ g3 w& F5 z& @! z
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
6 `* f: C  F/ \- ]0 h" U2 n( A8 Q: {

3 @6 Y7 A! v' o. L+ B: ?好正咁喎 , 不過我覺得要多幾個人先好玩

引用:
原帖由 passerby-b 於 2012-8-25 12:39 發表   : y% C$ d1 H: p/ W' O3 ?

- S8 {5 N* m; c6 e即係全部人都cd? 都幾得意
% P. [# f& e4 d! N6 z1 C7 m  U% D) @5 f. x
係架,仲要三個都著同一套校服

著住人地套校服來打,好鬼正

回復 29# MUI 的帖子

我都想試下添~

你想射我定比我射?

好像很刺激的

引用:
原帖由 MUI 於 2012-9-6 07:35 發表   
8 l, v( {" ^" ]6 `1 i# G你想射我定比我射?
* @$ i4 u% x' u

2 e1 Y! e# L% J1 @' W好想射你

回復 32# MUI 的帖子

你射我同我射你,兩樣都得~

[悄悄話]我又要
暫停寫入

不如約埋出嚟,著同一間學校校服互射啦

回復 37# MUI 的帖子

好呀,我成日都想,只係無地方...

有什麼地方可以呢?

回復 39# jacjac 的帖子

最好有d單身自己一個住,咁就可以節省好多租房既錢。