嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

呃…不會對裙子……直接被射臉比較好洗

直射真的比較重口味

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-21 15:23 發表   , U5 _0 r" X0 ^/ M1 l( L
# s: O2 r' F0 s6 ~0 O
1 ?0 \# e- \. w
著校裙沖涼會重左好多
% @  T, N4 _" b
但濕左貼身左既感覺好正
9 v8 d; E4 J8 Z3 y" D4 r之前試過4條白色連身連內衣底裙一齊著再沖涼

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-9-21 20:17 發表   $ ^3 _/ X/ b# o$ T8 e
. B* ]0 p( R! l5 \; b5 C& b# u
但濕左貼身左既感覺好正
2 v6 B, U7 ~0 Q" ^# m$ a之前試過4條白色連身連內衣底裙一齊著再沖涼
7 i; \2 o( ~7 f8 }  }
9 i- }2 Y8 y6 q) ^9 w會唔會好貼身?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-21 20:36 發表   5 u: s0 z* P) I" }4 O  ^1 q
( W; y" B1 m8 W  x. [* u$ L) }' B
; b8 s( M! R' a
會唔會好貼身?
$ O4 |1 A3 c( _1 F7 S* ?
會黏住晒個身咁,同好墜身,但好好feel

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-9-21 23:51 發表   
4 k+ p8 B. R8 n' E- X
4 V8 u9 w0 Q5 j+ \+ j4 S會黏住晒個身咁,同好墜身,但好好feel
6 B9 |' K. U$ _
3 ~' Z& u# l' @
我只係試過CD好女學生比人淋水

good ah, i like it

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-22 10:26 發表   
; ^6 z1 B4 I) x0 P8 w. w$ E/ E+ v) \/ P1 n; n
$ U) a+ u. ?8 v1 Y# h* v
我只係試過CD好女學生比人淋水
0 O3 {) ~/ h9 C! w. n9 z" u8 e! _; m! _
又係好正既感覺,- X) r) N% a% s+ i: X6 R. z
但淋濕之前用D奶白色既淋浴露jit向個身度好正,
  A. \; z" c) \) A+ o一灘灘咁.

射在白衫上

我會著住打/做,不過絕對唔會射系上面

我向來都無興射,反而喜歡我穿著,然後男友對住打j或射我囉!