嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

用了多年的校服裙已被我撕破,/ ?7 q9 n' ?. A0 d7 I7 u( W# j. O
過程真是極度興奮!
! I7 {! v$ Z0 L9 r9 @( s# b9 G' f) s  @, S7 B: y
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁浪費架你

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:52 發表   
% K* P- Q9 t, z6 i/ e咁浪費架你
+ J% i7 b: a9 H3 p$ [+ H因我買咗3套新的.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:54 發表   
) P- D; A- @* B2 @. U3 ^
' w0 V2 p( j. C9 q4 _' z因我買咗3套新的.
- b$ D: C4 K* B+ [4 m* h- v+ T1 Z! p% \# M
我早前都買左五套藍田st paul

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:55 發表   
4 I- _4 [0 ]0 `: C. B, @2 W6 o- K% x! O& T: P$ p7 j2 q5 K/ J

) [4 i4 A  e* W# [& i4 w我早前都買左五套藍田st paul
5 d5 j3 j/ |4 Q
係點樣呀?
5 l; T- `5 ^# h; n我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:58 發表   
; ^7 c/ Q# v  |- v5 \" b- [% M6 D7 o2 J0 H5 l7 T
係點樣呀?7 V! Q0 @& b9 E% p4 Z( l$ a& j
我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?
9 @* q) T8 L: G8 Y1 ]
9 ?) O, A$ p  O& U玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?( q$ N5 j" y- V9 E$ E/ `
明未?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 21:00 發表   
" g1 V( j) G! r6 b6 c
/ }3 n4 W$ m0 w" o4 s% d8 r- W
  j3 T, R: c) H, w" q0 J  c2 K玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?# O9 p3 {( U4 _! w$ i* e2 O6 H. F
明未?
/ R, B+ x7 z. ?& [' c" S1 b咁邊度有得賣呢?

如果係女女著住撕爛就正

引用:
原帖由 holland_rice 於 2013-8-2 21:23 發表   
6 |% x  s, U1 G7 m- ]5 i如果係女女著住撕爛就正
6 m% ]. G2 p9 V- |自己著住來撕爛都一樣咁正!

你又來了...

感謝大大無私分享

我成日去超市發夢都未見過呢種畫面呀.

/remain the skirt

呢到發生肢解案嗎?

做乜咁晒野....

完全粉碎是否另有一番感覺??

因咩事要咁做呢???
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

撕爛不如益人

好像很浪費喔7 e- j* C: p+ b% Z) Y/ H
撕掉?

點解~~~~~~~~~~