嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服
/ |2 r7 n. ^% W) c但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
3 v& }* @0 D" Q$ i1 H% v各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
" \+ Z' Z4 O4 M  v2 C! R( g三套校裙你會點用?會不會賣?
6 q: g3 m0 Z7 c" ?3 l* n8 E# z我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
" c  m8 G# y  f! S' t) j3 Y9 i7 a' P" h9 l
自己著住來撕爛都一樣咁正!
0 g  `+ v7 P5 M  l; i; N" J8 H* I
! S' a# F: b7 D4 ~( s/ w% _9 X1 F7 |
1 b# ]# A: h  k6 N" r, q$ P9 }你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.- `7 c( L; U0 |5 c5 ~! Z. Z
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
3 S! Q* k& M4 i3 U9 E/ y$ x# }7 \" q唔用就應該送俾人
0 v+ y' z/ U$ V6 A
! O4 W5 ^+ z) q+ ~+ ?# l1 l# n諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   # d' ~- Z4 u; @
做乜咁晒野....
6 E9 P5 M6 @, P$ ^

, ]- Z6 t) I; ]9 k, c; g4 p! S6 `) E
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   3 F5 \- ^9 }, c) W7 L4 G. p7 }/ ]- n8 g
因咩事要咁做呢???
) [8 O6 Y8 j* @0 A1 _有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   9 Q7 X! h) t0 m' L# u! K$ G
撕爛不如益人
+ n4 k4 F4 F) G) O5 F' d
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   3 l* }6 Z8 {6 j7 H' S3 L
好像很浪費喔, V# B! i. Y! d0 s
撕掉?
! X9 J' h, [8 X! [
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   8 ~5 I# z6 u- p0 d; ]3 a
點解~~~~~~~~~~
/ ~4 ?: J9 Y, N+ U( w
. f5 [  _5 M/ {+ E為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   8 V1 o- i% \! K$ i$ N6 m
同自己玩SM...?
% V- x4 Z4 U$ y! j0 Y都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
4 f6 F0 u. T1 N: w雖然我都唔會整爛啲校服
, g7 s& P" S( @) _  c# T; W但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
7 h+ X/ h' I+ X) E各有愛好
, F4 j  Q$ o" k
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
5 _  U; R& h- P0 u+ z1 s6 ?$ e4 ^

, S: N& F0 c  u( V# k/ A2 F% R  d* x) x! P, \3 J, L
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
0 M5 C4 H( N2 l% c9 X' d; e有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   8 x/ k$ `( W8 B! W7 M- [4 O0 m5 {" r
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
" ?4 l0 B- _! w. h! i  H9 j第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
# D1 T8 b0 [" [6 }( W% j2 C度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
+ \- _' F: D6 G$ K- T係咪用界刀界嗎?
6 V( P& e4 h5 k! x( y  J3 i乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
8 \/ s" c* ^, P& P% e# T" ha bit waste bor
. I- {; \6 K: O( N4 B) o有D啦!, y- q; n/ q0 V' n0 ^2 n) R
無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   
7 M. N! ~, o( D' N( [. w+ A! D. O% g" }: S
講得無錯!
" q( ^+ i5 y9 l7 ^  L7 N
5 h6 x: O$ h" D8 l9 h
雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~