嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   9 q& Q# p+ l# o$ R5 V
呢件有冇底裙連埋
+ g" |* H( s2 g8 s# g. S
$ K2 d# \% D) X4 z9 _- j/ o& v
呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   
  `0 p3 J* ~1 d$ @好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
; e" Z3 X7 ?4 ]0 Z
' F& R9 m9 J5 E$ M; u8 d* J
我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!0 q  m" B1 k; R+ g. y
要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   
4 d6 x. `+ ^; j0 y- C既然都撕破了!!4 l" h/ v/ p: s1 m2 X$ @  Z
要不要在上面狂射精XDD
, g3 y3 [( v( c  W: n  V% a9 f有呀!
( g& }8 R3 ]8 s4 w# D射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表   2 X2 O- s: L1 M1 W4 e
爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
" H% h, Z) S0 U$ N+ x! T著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,
' r  `2 s9 w, n" N$ j因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.
5 p! E& N# t" O; d  C撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表   
2 C. A( q) b& }( ^, X; u4 m  N7 z7 l+ L& X
著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦( C3 \( ~8 }8 _/ P

5 G' m- W5 B/ d2 f0 V4 o+ d[ 本帖最後由 2206 於 2013-8-14 03:19 編輯 ]

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   " ^( ^6 v$ x$ Y$ A/ k
今次點樣撕法呀?
# c6 q: N! U8 E6 a5 t% L& k# ^
左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,* ~, c; k' a4 P: E% p; n
撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   8 V9 n) |* n/ n7 l, O8 W. k
容易買翻既玩下冇所謂...
" I1 r* |2 L3 Q* C) _  w4 c
好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   
$ p7 m4 C; n& t唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
1 z& C$ D- l0 ^( x4 h/ [' u  H5 T2 k6 Y咁果件咩校裙來呀?
) Y+ H" p! E7 W3 D: Z# X之後有無拾返佢呀?