嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我經常幻想自己被一大班男人輪姦後庭,然後口爆或顏射,完全唔理我感受瘋狂地操我,好變態呀,囧(>_<)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想幫直男口爆及從後面猛插我,唸到都有d硬硬地

有呀

試過用口................................................

引用:
原帖由 jacky1083 於 2014-6-23 18:27 發表   1 B% h1 ]( h* g( w$ ^
我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間
! Y2 ^: _3 c/ i+ {. i8 E8 |+ O6 J8 D8 e( c
; W- m! A) P6 W8 K) i3 g
我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試

同感, 好想, 但好怕............

应该有不少试过吧

嘩好似好正咁同CD
5 h9 b8 v* R  I+ d% J$ A我係直男,本身鍾意睇人妖AV6 n# w; y4 @" q4 t0 C
不過可能我直男,淨係接受到打飛機

引用:
原帖由 hksouth 於 2014-7-2 21:19 發表   1 L4 W5 ^+ X4 D* N) e
嘩好似好正咁同CD. p5 X& G. Z' W& q! e
我係直男,本身鍾意睇人妖AV! Q6 h! i9 n4 M) q2 z3 p. w
不過可能我直男,淨係接受到打飛機
7 ]( ]& x# O0 P% K+ H) S( U( F
9 ?, }* @; Q# h2 Y) i9 h, a, x& |% n
鐘意睇同鐘意搞係兩回事!

未試過。因為好難就時間。好想溫柔咁攬住cd.....pm我喔

引用:
原帖由 08miki08 於 2014-7-2 22:25 發表   
2 R' u# W0 G) K$ q/ B( t, Y- K  R0 m4 @

! S6 f4 N9 X" ~/ h5 N/ P鐘意睇同鐘意搞係兩回事!
* R# O& T3 I0 ^" R1 ?3 d
睇個時都幻想緊可唔可以有條_ _ 比我玩下  H( w4 R. [6 Y6 i! J
可惜無乜機會,同埋都唔會有男人/CD接受到淨係對住一齊打飛機掛。

無人討論嗱 0 S4 z2 b' w1 f) r: f
好想聽多啲

我都試過~~~~

引用:
原帖由 anglelababy 於 2014-7-10 19:23 發表   
0 N7 V' l8 t* v  O3 u我都試過~~~~
: G- Z) B! d+ h2 z$ R7 S點樣開始架到底?
5 N, k  b7 I7 r/ e暗示?

未試過0 0

我剩係鍾意扮女仔......

有試過.
9 F3 N$ f  `. I4 @上個月同女朋友玩..
* T( w, @7 W4 D! d1 n$ y( f玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..
$ e3 U. L8 l$ b, \3 @之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交$ O/ I* Z# i' Z% T1 J
/ B5 j: G( D) P( W9 n! |/ J
一開始都吾想5 a3 D" c6 k$ \% [* E. Y! u
但女友話吾做就以後吾同我.....
$ v6 ^- o  Y  X+ R: `& k咁我大膽D去啦...* d* d5 B5 ]# E1 D& g( R, d
點知...都吾知有沒1分鐘佢細佬完全沒通知就直射 [姐係口爆]6 U( i8 |% J* `2 H1 `) B
個下有種想嘔的感覺 . l! E$ U; O$ E% S( {

. o# g- m- O! A1 y$ @6 Q[ 本帖最後由 偽娘 於 2014-7-13 11:37 編輯 ]

引用:
原帖由 偽娘 於 2014-7-13 11:35 發表   
# H% Q  Z4 k9 l: F# N! g有試過.
/ F; U( ?: _: [上個月同女朋友玩..
' |5 |! ?# k* E; t5 ]/ z玩完先知佢細佬都係好鐘意CD../ u8 B" o0 m& `# f
之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交/ Y$ f: W# t7 u& [; h0 N
5 s& I% s4 S. a& b9 [5 c
一開始都吾想
# u* D7 Z8 A2 G但女友話吾做就以後吾同我.....
2 b" \; k4 Z7 L, D咁我大膽 ...
; x% y) V/ v2 P

. N: ^4 P  q, r8 P9 b7 Q" j哇...有冇咁正.../ U4 p' }8 n1 N* G( W- Q( H% m
第一正係你女朋友接受你CD7 o4 k( O- ~1 n* t5 ~/ G5 ?
第二正係咁岩識得男人鐘意CD
9 w: k8 l  c. `% Q第三正係又咁好彩你女友竟然接受到你同佢細佬搞同口爆...+ |8 U$ V3 |: Y' `
第四正係你細佬又肯同你搞....* m" ]# ]2 a  V; Z: b7 Q" a

6 J2 g; ~! U  R7 f! u" M可唔可以講多D4 g6 d, {+ ^! i2 }; Y: `9 V/ k
好期待

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   
' `! {9 Y# G0 B( d其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…( b, d9 z# y% K) w- m( x# w% A" z+ I
但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
# M/ E4 Q: Y  p( h* _- `/ p我都係,想同其他姊姊一齊cd互攪磨j磨到出,直男唔要啦xd

很想試耶~ & a: L. s1 C& s1 E) T0 ^7 H
穿女裝的時候都超想被口爆或被肛
) |- |& o7 J, f0 x# T$ p體驗女生高潮時的快感
) F1 K1 B( Z  d  C, ~但真的會怕.....  超級怕   
; Z6 e8 I# ~% _如果中鏢的話 就慘囉 % x/ k% ~3 {9 C
好矛盾啊!!!!!!!

回復 20# NWFB_970 的帖子

唔係呀...我試過了