嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   
2 h' e7 D0 n. F9 j0 s6 x好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
# Q3 d  f; d% y1 \6 L0 |" |: V0 {

! i# z* s  O, g1 z2 f3 ^我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.
  g$ m: p, V) L可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$
' _6 q9 r( r+ Z; N/ y$ h! Q好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
& l. d! L1 Y* J* D( B5 j. D我好中意果種感覺:$1 Z4 [, |% _- V
好有被愛feel
  y& _. U, ~, I6 y) S" sYes ar
1 H0 X. j, o3 f6 a- n% Q- k, D抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   
  ?  V3 j$ A4 `% r% x* g3 e$ E4 G
Yes ar
* L8 y% q: E0 g9 l1 w* O4 }抱住瞓教仲有feel
7 N7 U/ t1 P5 c$ U* Q/ y# S
' [8 V2 X. y, Z5 @! x+ g4 y
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡+ c+ _; M1 S+ U& j/ K: j3 i
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-/ p+ D1 l; |5 M0 w/ r
* C3 T" \& d& W' B- R5 K

好句好句xdd# S) I/ h1 e2 L7 ]! G7 m
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   1 c' p& a% [& ]3 w; Q, X; j

0 X7 H1 D, f2 F- y, E8 I
1 L9 b& s' I; X6 @. x  q姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
' E) b' a+ _& F4 q% ~# [9 I如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   ! i) q. ~( \: m1 D$ O/ k% X

Z8 J2 Z$ `: Q: d: R8 e5 E. y, i
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
- M1 t3 s1 u) {如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
3 H9 M7 t5 ?' f
, {2 M  \; G# U, M: w又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   
9 @6 S; R0 q( @' |) i, @7 [zoe姐姐15碎? :o
9 d, k- k- I& ]2 T7 D+ x! `
& T0 Z+ |9 [/ l, f2 [; u5 z系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   
4 |' t( i3 N* O2 U% G; S好句好句xdd9 u- q; ^$ Z; @; ?
5 d/ m; A) f, h! j
哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   
  _; F6 S% h. a/ C5 M3 c$ t4 u9 q7 h! F  Q8 U

8 O; [0 t8 i6 R3 x" e又是歌詞?
8 Q1 B2 ]  J7 ]* L

8 B4 f$ J: Q$ O係牙,不過改左D  v$ ~+ m* M: f) @! q. O: H
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   / A7 P2 R" e' K6 e# H

1 }( I6 ~6 p* D3 m/ F
. t# b  N3 m* K/ q$ S. H係牙,不過改左D
. ?0 L3 o& g3 q歌名叫"同步過冬"
' Y5 o" D; r5 w. [) k- c) }" t

; j4 y9 @  M, ?  T: G+ |. e* \5知系咩歌泥………
8 m# G( O  Z. ?2 }- \浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   6 W& a4 j1 ^% o3 {
% Q* X  ~1 z. Q& s" k' j
# l3 t7 z9 v% J. \2 V) e. M
5知系咩歌泥………
( g3 P8 g+ N& @浪費了姐姐好意
9 a$ v/ F: U7 J. f5 Y

) c" j2 P" \. j7 Q3 Z咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel
8 q& v: R# i& M2 ]6 C: o最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   
% b5 k/ \. L* d' ~0 J& n; @我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
3 e- E' x, l6 {( P% S/ L: ]+ T. H4 W. U  w
試過la1 v1 I6 s& ^, h2 N
好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩