嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我都想試試....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試試...可惜我又高骨架又大唔似女仔
8 j0 C! h7 I6 w  e好想試下比男仔渣下波,然後幫佢含,再用佢d精射落我塊面,胸同個口度, 最後當然比佢 ....

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 22:47 發表   
5 i0 P+ K' g) ~7 j冇試過/~\ 點算/~\
/ m2 s( J1 D0 E/ P
5 E$ \2 n/ W5 _1 o1 N$ \4 J
其實5可惜,直男系得把口
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

CD住比人攪應該好正!

直男係唔可能想攪CD架

想都5得@@ 未到18

我刀想試旦系直男淨系鐘意女人所以廣笑就得

引用:
原帖由 tony921 於 4-4-2014 20:41 發表   
* m; _9 S( D/ I$ mCD住比人攪應該好正!
" {3 p+ g! i) A

/ p% S. z( s) O2 x; K3 A7 X我試過cd左比人抱抱同摸5 D5 Z$ d$ M/ d( _
好爽

引用:
原帖由 CD-sa 於 4-4-2014 23:24 發表   . n) C' k3 @% a, E. w  d0 v/ m5 b
直男係唔可能想攪CD架
4 \& m. E0 g& r7 Q
* W  ?; j) b2 E; W& ~0 K& F
無錯,等如我刀5會話自己系直男

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:45 發表   
) R( k& ~0 Y# Z& j想都5得@@ 未到18
: r$ \3 ?3 D& P4 V0 ~
% @! }2 z7 m- E# i% b5 s5 a# W我刀未到18,旦5sex是可以的

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:09 發表   . {& ^! U* F) q2 P' B: M. w% U

r0 [$ G: B1 h( x" G, A- G* |3 y2 I9 W% x
我試過cd左比人抱抱同摸6 k: Y1 D  `* {' G9 g. f5 q
好爽
: P. {! z4 S9 t2 ^/ F

: [( s$ [3 r" _" g: O( ?
9 P8 f  A) Q/ q) G8 w- X我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到4 ]$ u( y! C9 P* P6 f
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐
$ l/ l# N- y/ Q/ o想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒

對直男什麼的冇興趣=o=

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 9-4-2014 01:07 發表   9 x5 ?  G( @+ M0 @% G  k

9 F# I/ h; v, Y' v2 w& d9 _8 O0 [" b1 k: r/ b% z0 {' j

5 W+ M: J6 w% x& N我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到- u# _/ G3 R, n$ q% W8 H
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐
. D( Z- ~* c5 ?- X想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒
/ ?2 D6 J/ R! ~- n; J5 G
( K  a- C* A1 Y* d
D對白甘熟既^_^

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   " {; h+ G& J% W9 }
: A! f; @; i9 j: M9 p4 p4 k

" P( t6 q+ A) }D對白甘熟既^_^
+ v" k/ b: ]  Z: O( M係歌詞泥嫁

我都想試試...

好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻

回復 50# ZOE.HO 的帖子

香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   ( U! u; ~3 D1 X- I: x' n
1 ?% X: r) O5 e0 R3 L; ]: f% v& R

# L6 B" v# Y+ uD對白甘熟既^_^
% W7 {8 ~" B# o; @% Z+ k/ ~' K
; h. B& T! @, E% F" Y梗係熟啦!抱抱-3-!' Y% m) O+ J( J3 ^, r4 e

8 {0 d% H/ Y4 R[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-11 02:21 編輯 ]

引用:
原帖由 CD-sa 於 2014-4-10 23:51 發表   9 ~+ M0 R: n- X

8 l3 K5 p* e% J+ a6 j係歌詞泥嫁
) ?( v7 J6 W4 p6 {# U
7 }5 x' |& `+ x% t" O* M+ P真聰明
' f5 h( o2 ?5 a$ I- s! R
8 `2 p9 p: ?& [, V+ j[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-11 07:06 編輯 ]

引用:
原帖由 yoda0806 於 11-4-2014 00:56 發表     m) G2 R# X2 _) `
香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...
; q2 F- n' n7 }& I

6 ^) F9 z; T6 F7 r8 U1 ]4 |即是zoe要等六年