嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
  h: ~/ i5 H7 V晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   
$ X! X( Q3 L& Z( z5 r& i* y真係好, 禁就好好享受呢段時間.
; Y9 U( J/ Z' S( c, |" m% c- j: u緊系啦!
. O/ F# O% Y2 \- Q6 }諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   ! O  z2 W2 F: q! v9 f
呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
+ `, t# t9 S7 X晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
3 _: G6 \# K; ?* x

5 P+ M( V; k  A3 b3 K$ Q記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,
9 s( w' ]  v* r; c有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服 6 f1 u0 D+ l! Y% b/ m
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   - \7 `9 _' G. |0 x# m

, G- j$ P' a0 ^7 @! }$ W) a$ m- l# Z1 Z
記得著底裙同內衣
) Z4 Z$ K  E+ F
無呀!
1 p# N! G' f0 }5 B而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   
) U. `& V5 u0 J. R- H4 e1 b/ B: Y( L羨慕>___>!~
% i! i5 {' t0 v% [+ ]我都想呀-口-
7 x* f* l8 z7 j2 r4 [" z* _想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   & }+ A/ H' G4 w4 {* `
我之前最多都係兩三日咋,
# {5 O, y1 n7 u  N: Z7 W5 h* x有十四日真係點玩都得~
7 ^% e! E  |0 T# M' r系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   
4 }+ R4 S& m  X; a  o3 k3 `8 O14款不同的校服 / B. B* i% ?  W
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
3 A! Y4 t: c) P* X! ]
緊唔會走出走廊啦!
+ t7 g" _" l6 Z# O# K/ c萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   
! J# T+ f: q/ `& \3 t# m6 K1 \  `$ K0 ~' O0 O! |
緊唔會走出走廊啦!, y4 n/ R/ t. ?7 G, h6 e8 e. i: ^8 A
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
" n' ]) X% r8 x" \
; y+ {1 J7 W$ e  X! s如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   
# b$ _4 f6 N0 o* h; a% o$ K
9 d* ]6 |! J* Z+ A* i1 W. v) K+ I0 q/ d5 R1 D: [* q
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
- `/ g4 b, s6 r
好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
5 [" b& V/ j2 C/ ]# x我之前最多都係兩三日咋,% c+ h; b! f3 I6 C, s: H: V
有十四日真係點玩都得~
1 `6 T4 R( h; N, J
7 P0 q! y! J+ x" M* }7 [0 G5 X% H  f) Y" m6 d8 l0 G4 @
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   
& m, B) f/ t$ G! C2 ~2 k  M. O! L4 y# p# y+ ~) {$ R) I  O

# i: K  D! a" k* v5 M. L( e3 i" F# q5 c; Z
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
8 U, g; F8 O& f/ Q3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   
5 g, L4 e. j" u1 k
' P, }- f6 M. h無呀!
+ d4 a: x/ }- d6 T$ z6 n" {# B1 ~而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
% k  ~0 m- x; P) s. G
, l! G( m' O# r& ]! p" |5 C著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   . p9 B% |' t4 t9 D; D- _$ [6 K
好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
* o! I8 n0 i" W! u
無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   1 T7 t' ~. R  L' L7 ?
% U8 E9 W$ G  g

, [) x3 I" i" j3 E著埋吊帶/背心底裙仲正
& |6 v6 s5 i, v
呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處