嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   5 N& W4 S: O- B( P) L
正呀我都想⋯⋯⋯⋯
+ P  n: d/ L" W" p
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   + S: @( t8 J; z5 f( {
7 h/ H& Q# h& z" G
呢D無呀
3 S% H" Y+ b" ~% u( C, S/ W/ H& |8 o3 Y/ K
) E. g% U0 `( W& R- C' T5 ]1 a& j' X" D我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難3 s6 C* s, C8 j$ Z8 |. v
依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
: F- Y# [3 O6 E  V5 h, q, U) B記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
/ b$ j% P9 J9 [
  `- e3 E+ ~# w3 h/ q- T4 s9 H% z7 `# l  J8 O
記得著底裙同內衣
( F' d% x# N7 t, S
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   + p/ x* s  N* b% b0 n

9 Z" x3 ?6 @8 K: G依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
8 D: W. {" g9 i0 n1 T我覺得真空唔太好玩
" w3 F( V" v% V1 j+ h6 w反而著埋底裙內衣
" w$ W& c" C6 t5 |- e5 c好似學生大熱天時仲要番學
8 s& E6 `$ [7 S) O, W' L+ N0 Z成身濕晒校服濕濕地有啲透視
/ H2 `/ A: j. D1 e; q. |透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
7 }% L4 ^  y  H6 |& {* U) s7 R
4 l5 r- H8 v  |7 E& R依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
0 \* e/ z5 S( H% G0 F
我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
6 Y: Y7 T5 T1 ^5 }/ h+ v) i4 j7 O+ [% \  {* z  K
我覺得真空唔太好玩; Q1 F! Y- m# f+ R  V5 w
反而著埋底裙內衣
! l  R% z- d4 ^好似學生大熱天時仲要番學
: K* n) J( ^; s5 U8 h$ ~成身濕晒校服濕濕地有啲透視( F; w* N; M9 p( E: ]
透bra帶吊帶最正
; ~9 [9 I* \- s$ t% D2 c& W
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   $ ?- d+ ^: ]* U
咁開心haha
8 W* S$ T: ?) D4 i1 N/ {

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   
. K9 }) z4 d$ k/ k! S1 g! r2 @* W- [" g3 l& D. ?
有無濕晒咁勁呀!
. N& _- U$ b1 h" A# ^三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   
' W2 \! Q4 w. X+ |, }  G* X# f% m  ?你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
6 s, \2 `8 A. [+ |+ q' R5 R5 |
我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   $ }4 K* `2 ^% m2 g/ Q

2 c8 B+ B3 `: H+ q2 @0 Y& |3 W三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
* `/ I7 |. n6 Q0 c+ l( i% o
應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel