嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-26 03:12 發表   
$ ?! C/ V2 I. G  H係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel
+ s- F" q' o, Z0 h- G! b- G" b- G6 ^: m2 n6 P& `
我都係咁話..無理由直接著校服上去) w% k& ]& _, _, u6 Z) |0 Y  r8 A
6 |5 |0 I3 R  [7 s2 _
你可以試下呢幾個組合  c+ T& s4 R0 y1 m9 e; Y

( J$ e$ L- ~9 ]7 @* S& f(容易版)
: h) R- C  w' ^2 d! b* W1 ~* P9 U# l. c3 w5 q8 r+ n8 q
1.番學半截背心+背心底裙 --> 最容易
  v  J& o# W! l$ G- S  P2.有帶Bratop再著吊帶底裙 --> 較貼
3 p' ~9 H# A" y4 }3.運動背心+背心底裙 --> 都可以 # v* `+ X+ B$ R+ b6 R
4.學習胸圍+吊帶底裙 -->難& ^. W* g4 K/ i, G( e

+ {7 d+ b; W. u8 f5 C/ q見過有中學生開始學戴胸圍,初學有三排扣個D,不過係弧形帶
* p9 M. x- P4 Z3 v4 p: a9 @6 E有D係下圍粗D,比較貼身的..有D係幼帶0 W( X( }+ s" ^6 L$ s2 @) b
細路女學著內衣呢樣野,當然阿媽真空教
5 _* {5 C7 V& v; u第一樣當然要翹起個petpet先
# s5 j8 V$ S8 o) m+ I# M; ^
1 e/ ~( E7 Q  @" V3 u[ 本帖最後由 user9527 於 2014-7-31 23:33 編輯 ]
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

過了幾天了 有拍照嗎?

回復 43# jacjac 的帖子

係呀,幾日任著真係high死啦

試下著住校裙通街走仲正!
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-4 22:34 發表   
7 {, A6 t' C2 ^6 s試下著住校裙通街走仲正!
" y8 h* j8 R2 Q0 B* b' T
$ u. M; T4 C+ `
你想佢...
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

無乜呢啲機會,通常只有幾小時!!

家人去旅行嗎?

引用:
原帖由 annachan 於 2014-8-14 18:19 發表   
$ C7 d/ U7 P% `4 }+ ?- ]家人去旅行嗎?
8 K5 x# W3 E; U5 p7 f! F/ S& L可以咁講啦!

有冇試過著出街

引用:
原帖由 Edward0917 於 2014-8-23 17:00 發表   $ I4 }% T! ^; L
有冇試過著出街
" `8 w. R3 `  E7 W唔敢啊!

有無影番啲相呀

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-8-29 00:11 發表   , o) v7 J' ~) {! }7 H, v
有無影番啲相呀
5 Q" m" H4 c6 ]" x1 E
無呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   . V. P1 I& ^% B
呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
, n; e+ t) {) w7 ~晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
1 a6 S1 P) E* X  y9 N  \! @. j2 s
) c; p+ a* |5 q+ K6 g) l- d, k2 L) Cwhy so free.

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-30 22:31 發表     F7 ?9 j5 i9 {+ |7 Y( q% P% Y

) ]1 W6 W/ D+ `9 M7 B) O9 x6 M' U  m4 g4 ?6 ~+ S
why so free.
8 {! f+ u/ m8 r! B: ?因家中沒有家人,得我一個.

我都就來有假期可以著校裙