嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問下大家,有無男士膽粗粗去買絲襪或胸圍內衣褲呢?

需要怕嗎 ? 小妹平時都係著住男裝去H&M揀同買女裝,
就算係買bra、買絲襪同M巾都係一樣,根本冇需要怕
如果姊妹真係怕既可以上網買,而家有好多網店都乜都有

第一次如果怕羞,等無咁多女客時入去,求其買套或一兩條底底,試過之後你會感到各人講的是對的,認錢不認人。我會去 underwear or undercover, 以前好似叫millan.試下啦。

wolford d絲襪最正, 尖沙咀Sogo很少人行, 可以去睇睇

大大方方去買
不要緊張就好了

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-4-7 20:02 發表   
呀新手,係度扒下文啦
你幫手扒下文啦!

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-4-7 21:25 發表   
最緊要入去買時, 大方D.
唔好閃閃縮縮......
唔使sorry!
視察環境先,有機會就落手!

我都經常男裝去買女裝
冇問題的,有錢就得啦!

引用:
原帖由 under1 於 2016-4-7 20:04 發表   
大把人男裝去買絲襪 , m巾 ,因為一定有女友或老婆叫佢去買 , 我都比老婆叫買m巾 , 買左好幾次 , 絲襪就自用 自買^^
去超市買 好正常 唔洗驚 ga
甘就好正常既!
放膽去買就可!

引用:
原帖由 Meiko 於 2016-4-7 21:04 發表   
我上淘寶買
可以考慮啊!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2016-4-7 23:44 發表   
需要怕嗎 ? 小妹平時都係著住男裝去H&M揀同買女裝,
就算係買bra、買絲襪同M巾都係一樣,根本冇需要怕
如果姊妹真係怕既可以上網買,而家有好多網店都乜都有
你都知有d人用奇異目光斜住,好難走去買....
女士去男裝無男士去女裝甘怪嘛!
上網買真係幾好,揀岩就拍板!
你有什麼網店介紹?

我響香港果陣, 成日都自己男裝去買, 有時同其他去買野既客傾計添~

買bra有時同老婆一齊去睇, 好開心架~

你唔好個樣太咸濕, 又亂搞人地D貨又唔買都唔會俾人話既~
阿女出左世, 而家全屋都係女~

自d然就得!

淆底獸 是什莫阿?

回復 1# stupid_pig 的帖子

嘉怡所有的女裝用品都男裝去買的...

< deleted >

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2016-4-8 10:27 發表   
我響香港果陣, 成日都自己男裝去買, 有時同其他去買野既客傾計添~

買bra有時同老婆一齊去睇, 好開心架~

你唔好個樣太咸濕, 又亂搞人地D貨又唔買都唔會俾人話既~
同老婆買女裝就無問題,自己一個就差些,
學你話齋,要自然,好似平時甘行街買野走入去看!

引用:
原帖由 applebaby 於 2016-4-8 10:33 發表   
自d然就得!

引用:
原帖由 annachan 於 2016-4-8 11:32 發表   
嘉怡所有的女裝用品都男裝去買的...
嘉怡?在那裡?

e個問題好耐之前已經講過啦— —

你怕就網上
自然就店面

又怕又想買又要叫就外國trip時候買
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

引用:
原帖由 visentpoon 於 2016-4-8 16:57 發表   
e個問題好耐之前已經講過啦— —

你怕就網上
自然就店面

又怕又想買又要叫就外國trip時候買
係嗎?我新加入,唔知之前有人問過!
到時睇情況點買!