嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問下大家,有無男士膽粗粗去買絲襪或胸圍內衣褲呢?

引用:
原帖由 stupid_pig 於 2016-4-7 13:46 發表   
我未試過,但想買絲襪啊!
had tried many times.

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2016-4-8 10:27 發表   
我響香港果陣, 成日都自己男裝去買, 有時同其他去買野既客傾計添~

買bra有時同老婆一齊去睇, 好開心架~

你唔好個樣太咸濕, 又亂搞人地D貨又唔買都唔會俾人話既~
Yes.  just as normal..  then can buy the lingerie.

近排買過

其實sale係唔會理,重有水吹

回復 1# stupid_pig 的帖子

單身男士去買女士貼身衣服有何難,難就難在,如何跟店員說,可否試身。

有去美妝生活用品 買過膝上襪及女內褲

引用:
原帖由 misslady 於 2016-4-8 18:24 發表   

had tried many times.
要先踏出第一步!

引用:
原帖由 Benjamin3310 於 2016-4-8 19:10 發表   
其實sale係唔會理,重有水吹
有甘既服務?

引用:
原帖由 ladycici 於 2016-4-8 21:03 發表   
單身男士去買女士貼身衣服有何難,難就難在,如何跟店員說,可否試身。
買完就走啦!重試?

引用:
原帖由 jie0204 於 2016-4-8 22:12 發表   
有去美妝生活用品 買過膝上襪及女內褲
你在邊區美妝生活用品買?

回復 49# stupid_pig 的帖子

引用:
原帖由 stupid_pig 於 2016-4-8 23:40 發表   

我是在台灣

引用:
原帖由 stupid_pig 於 2016-4-8 23:40 發表   

今天去順便買了2條小褲褲

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

試過好多次, 不過去買校服就真係仲有好大心理關口

引用:
原帖由 jie0204 於 2016-4-8 23:44 發表   

我是在台灣

引用:
原帖由 jie0204 於 2016-4-9 00:03 發表   

今天去順便買了2條小褲褲

好靚啊!
我反而喜歡絲襪多一些!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2016-4-9 00:40 發表   
試過好多次, 不過去買校服就真係仲有好大心理關口
要肯踏出第一步就可,
校服就....

回復 48# stupid_pig 的帖子

從網上購來的貼身用品多的是,但上身後有幾多合身及做型優美,
賣家標示的尺寸,各有標準,如可試身,就不會做成浪費。

引用:
原帖由 ladycici 於 2016-4-9 17:52 發表   
從網上購來的貼身用品多的是,但上身後有幾多合身及做型優美,
賣家標示的尺寸,各有標準,如可試身,就不會做成浪費。
如網上買,可以慢慢揀岩先來買,
有埋尺寸,就方便好多,唔怕買錯!

買了絲襪好幾年了, 初初真係會有d驚........
後來習慣了, 便沒有困難, 最緊要自然一點便可

女裝就網購, 出街買女裝就只係試過H&M

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-4-11 00:32 發表   
買了絲襪好幾年了, 初初真係會有d驚........
後來習慣了, 便沒有困難, 最緊要自然一點便可

女裝就網購, 出街買女裝就只係試過H&M
甘咪買左好多?
頭幾次係有些驚....,
果間野買既衫都唔平!

oh, i can share one more thing

for me i often goto h&m to buy,
i will search what i want in their apps first,
then i will see hv my size or not...
coz i have experience to buy there,
even i buy wrong size this time,
but i can correct in next time ma....
this is my share, hope can help you