嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問下大家,有無男士膽粗粗去買絲襪或胸圍內衣褲呢?

回復 59# stupid_pig 的帖子

哦, 我隔好耐先會買一次..........
我都會上網check定自己個size先.

就算返屋企試過唔arm size, 都可以換啊
亦試過買完, 即刻去附近洗手間試

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-4-12 03:25 發表   
哦, 我隔好耐先會買一次..........
我都會上網check定自己個size先.

就算返屋企試過唔arm size, 都可以換啊
亦試過買完, 即刻去附近洗手間試
你通常在那裡買?上什麼網check到?
洗手間試?:p快得甘緊要?

点解要惊?
穿得帅一点,优雅一点,想象自己就是公子哥,风流倜傥那种,然后施施然就去买,想象自己是买给女朋友的,甚至可以去问女售货员,还能去调戏下她,就说:我女朋友跟你一

正常購物心情去買,自備購物袋,好多年前自已出過洋相,買咗爸爸之後個膠袋印住大大個內衣店同埋黛安芬的廣告。離開後喺商場俾其他人眼望望。此外避免好似女仕們左抄右㩒,拿上手睇亦冇問題,唔啱放回原位,一般男性去買冇得試身,內褲就男女都唔可以試穿

其實無需要話買俾女友老婆,大部份cd的呎碼與女性不同。你咁講只會買咗唔啱身,或者Sales知你講大話。就算佢主動問喺咪買黎送俾人,妳只需微笑回應或者講"我睇一睇先", 大家心照不宣了。如果她繼續向你推介,表示她樂意做你生意,不多人的話可直接問可否試身,如果你唔喺成身汗,她們多數同意並且提供你喜歡款式的合適呎碼。

絲襪邊度買都冇人理你ga, bra去啲平價大賣場買都冇咩人會理你~~

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-4-12 16:11 發表   
http://www.hm.com/hk/sizeguide/sizeguide_ladies
謝謝你分享!

引用:
原帖由 阿姨 於 2016-4-20 14:51 發表   
正常購物心情去買,自備購物袋,好多年前自已出過洋相,買咗爸爸之後個膠袋印住大大個內衣店同埋黛安芬的廣告。離開後喺商場俾其他人眼望望。此外避免好似女仕們左抄右㩒,拿上手睇亦冇問題,唔&# ...
甘真是要小心,如不是,就大出洋相!

引用:
原帖由 阿姨 於 2016-4-20 15:13 發表   
其實無需要話買俾女友老婆,大部份cd的呎碼與女性不同。你咁講只會買咗唔啱身,或者Sales知你講大話。就算佢主動問喺咪買黎送俾人,妳只需微笑回應或者講"我睇一睇先", 大家心照不宣了。如果她繼續 ...
費時講多錯多!

引用:
原帖由 小紫 於 2016-4-13 17:45 發表   
点解要惊?
穿得帅一点,优雅一点,想象自己就是公子哥,风流倜傥那种,然后施施然就去买,想象自己是买给女朋友的,甚至可以去问女售货࡯ ...
你都知有d人好敏感,又呢樣又個樣,重要用什麼眼光望著你甘.....
我甘普通,好難著到優雅d既!

其實唔明
究竟有咩問題

其實買,真係好平常

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-4-20 19:47 發表   
其實唔明
究竟有咩問題

其實買,真係好平常
係好平常,但人地就覺得你唔正常啫!

就像平常買東西一樣

網路上買.還可以選喜歡的

扮買俾女朋友咪得囉

到處看到好看就買XD
都說是送人的

買胸衣最主要是要知道胸圍的尺寸:
如果是85公分就是38
如果是90公分就是40
乳房離胸平面的高度,從小到大分為A(罩杯)、B(罩杯)、C...、D...等
我的胸圍是90公分,乳房我通常設定在B罩杯,
所以我一進店面,選定款式後,我就說我要買90/B(有的標示法是40/B)。
有時店員問我是否要買給太太或女朋友,我通常都笑笑,有時有意無意在言談間透漏是自己要穿的,
享受她當時的反應也是不錯的。
上網路買也是一個好方法,但要知道自己的尺寸。

平常咁去就得

一定有,而且很多