嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

有無cd姊妹分享插感覺

有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。

啪啪聲 , 好好聽3 I- H& p" g/ u& H" e0 c
4 K7 T. ~; S+ w8 f- [

一入後門心慾海,回首不再男兒身

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   2 i5 A' n9 J% Y3 f4 m% P+ f! v
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
/ U6 q1 C* T5 P( w2 S1 ^$ D2 _" U, O. T. i0 b. r* f  H
我唔鐘意口爆,但真係想試吓被人插

回復 1# judy99945678 的帖子

我都想試

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 19:20 發表   5 u5 v" f7 w- X1 p  J
一入後門心慾海,回首不再男兒身
. b( f& y# b9 X6 G$ c

. r: b# v: T6 b2 J2 R
: ?# y7 ?4 \" }& n( O% o我想做女兒身

真的。被入完,做不回男裝,穿了女裝走。

Very high ga!' h0 g, S/ y+ ]: _
想射想瀨咁1 w) h5 r9 P. o  J6 }# t* m" M
好有被征服感覺

不如開間房可以CD又可以玩

只嘗過用假的去弄,感覺很好。, r( g  g3 A" p" }
不過很想試真的∼

其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 19:20 發表   
: J2 w, y# I3 B8 A2 J一入後門心慾海,回首不再男兒身
+ a2 b0 V2 w4 d0 }% g

$ c5 u  Z  ~6 I8 B/ j的確係丫 ee

回復 13# LHY 的帖子

同意呀 , 成日都會好想要咁

引用:
原帖由 zero2000 於 2017-3-29 18:16 發表   
; A4 Q. m+ L# u4 X  P# i同意呀 , 成日都會好想要咁
5 o: w( R, @! l- I! `

' T  V5 O: w  c; A係丫 妹妹我有時都覺得自己大食
男兒身女兒心
大家好我叫盈盈
小妹CD新手
想認識我/歡迎交流 可pm我:)

買一支假的回來自己咬咬看??

回復 2# JessBB 的帖子

呢樣我都想試下

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   / E9 z! X( g: `! T/ V' ^
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
7 y% n( r" _4 U4 E
估計看粗度和進行時間吧?( @0 K% m% E: A
粗的話會把後面擴張∼

謝謝妳的解答。我就真係冇乜興趣想試呢!: v1 ?# ^% _- l0 R
% Y  J* |! ?) K
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
9 V3 F8 ~) a" b& k
  z" y% D  ^2 c$ @8 `1 }估計看粗度和進行時間吧?* i( x* v# o3 \
粗的話會把後面擴張∼

引用:
原帖由 mecy 於 2017-3-29 08:18 發表   
* @& C' n1 f9 P, y% l. S0 J不如開間房可以CD又可以玩
+ Q- I* Z% Y1 t4 b- ]) C
有得諗 : x7 Y; v  \6 M) D, W