嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   
3 ^! `  q7 l! ~- _; ^1 y我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
0 P" t; k7 a0 e我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
) w6 K* a5 a0 b9 u& Y; a3 l# G4 |
. K: g5 ^. q/ N5 k% f
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   3 |- v2 I0 d: |! r" w: ^7 s, k- [
( c) H1 f. Y% E
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   * Y2 u$ |6 H7 Y& O6 h% E
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
5 Z( n; W$ r% C/ C8 Z  \: c9 q" j5 t8 g4 D
! ]/ e( Q' ~' Q0 e( v: C

8 s8 v- Z& \' C% R8 M* L4 c1 h; ?我分享一下我自己啦
3 @2 H, _/ C/ Q" T  l其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
; P. ^, u% q# b7 A1 p) [7 _9 M著女裝其實係一個做返自己的感覺
# ^- Z$ d: M) ?# `+ b0 i亦因為我覺得我係一名女性, s  X, P; ?1 x' ^
我從來不享受使用自己的JJ% T$ j  E" G/ F2 [" A- p
反而對被插入,細個係有極大幻想+ e, n6 g# S* P. j1 T. h3 `" o

4 Y2 Q+ L3 l* y; ?5 b+ U/ \& z* h. F, a到大左少少4 j2 F! m$ [: q9 r0 }" M( g
有幾年係全天候女裝的% I" b% O$ u, d) h$ s
亦有幸試到被插入的感覺
) F8 P/ c, ?. B: W) y, T+ b係high ,非常enjoyable,好滿足
( s) F0 E2 [- M: X亦完全滿足到我做返自己的感覺! X& y2 q& T3 m* @. B+ L) T
) Y, O2 U: [. H3 s
& T5 R, C* j* i8 t) V/ W% K9 Z* p8 q

( Z$ s9 M% h& d4 F, o
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   9 p+ v  u! z+ s, R8 T0 |
只嘗過用假的去弄,感覺很好。
8 ~& g4 k3 u& U0 g8 A5 s9 p不過很想試真的∼
) q$ \: a. V& @: u* ]+ D4 A0 b5 h8 S  g# Z) G( ]: p* z
當冇真野的時候
) p- Q9 `7 N( A7 o( ?4 w我都會用假的
: \1 u- Q+ X  G, [" s# {
5 C7 Q2 m4 y7 D# S8 \' M
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
; A; L  w) S" G其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
7 Q. m8 i. q1 p: u1 X% d) g9 ?, i6 [1 o9 q0 s
我唔覺得會有呢個問題
3 r6 B* C& K2 _: C, c: @至少我到現在都唔會有呢個問題
$ p1 @% A" `6 I2 o3 d  c3 K0 M5 O1 R& |6 R) W4 _9 m
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
: |% I' U% p( n1 K5 T) s% h
: a) n4 e' a5 @# D# `& K估計看粗度和進行時間吧?
# y! b4 V+ e' Z# I: t粗的話會把後面擴張∼
; F$ {! _% A, k
, O) {3 ~' R' j/ v. @
  o) [/ B% H" W/ j* V4 d
都唔係的
0 X% R! Y% e/ q4 |  C雖然講唔上好專業7 Q7 }6 D* X; Q
但粗大的長時間的也試不少
* d2 G( e5 n. S% a$ U至少我到現在都唔會有呢個問題
" q; b& x8 l  _: F2 A(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )1 q/ z& l; h1 k$ w

9 t! I/ x$ m9 o+ l( R8 ^  C
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
; d- ~0 x* V& c7 w; @
( j. f  P  A+ U% A: V0 E
* W' \& u! c- c* }# ^( I! R9 L+ U6 G; n1 c
. m9 Z, z* c* E/ v5 X0 J
我分享一下我自己啦
# W( N) S  E% E. m其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
" P5 g1 ]+ y, h# b! t1 K著女裝其實係一個做返自己的感覺; e+ [( x) J- S0 O
亦因為我覺得我係一名女性
9 u9 ^' r5 K+ y1 M4 o  q" ?6 z我從來不享受使用自己的JJ% D1 o0 v3 M/ q3 ^; N- o) F% G: z* e
反而對被插入,細個係有極大幻想
" P$ m' \5 j" v9 ?
3 I: n  S- I. d0 f* }  t$ z- D; J到大左少少1 }* e" y# I7 |# }6 U9 h
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   % H! o, z. N5 }2 t! ~! t# Q# i
0 @( l) k4 G4 t  p3 W
* p$ c) B% v: I# L9 c( H

8 X! H; o2 p8 v" P8 {6 R
! J8 ?" v* @9 I0 Z我分享一下我自己啦4 `; Z: ]6 i4 b& ]. O+ ~" ?* m& |
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
# [& I3 B# V+ n6 Y8 L著女裝其實係一個做返自己的感覺
8 B1 b3 ~' D" O; O亦因為我覺得我係一名女性; {0 l/ A8 x, y0 x
我從來不享受使用自己的JJ
, O2 x/ e* H  ^+ l: g4 w- r反而對被插入,細個係有極大幻想' G3 T+ A/ n2 I2 p6 a
# g0 J" E5 ~4 r) l
到大左少少/ _) Q% A) U' z' w; ], K
有幾 ...
  z/ D. c7 `# J4 B) M0 t% f愈講愈想試

我試過用假撚插自己5 r4 Q0 H1 O  ^  Q
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   
7 @6 g" _8 w5 B; ^我試過用假撚插自己: r% O0 T3 J1 `
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過4 W8 k% c  p5 A: Z% k. q# [, }: d
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
; |/ Z+ `* \4 }" ~用過假的,真的沒試過
: F" `! Z% ^; P/ k頂到前列腺就會舒服
/ N/ H# a+ s' a- Y) D7 |
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧$ J, ^6 g; I# Z3 N' ^5 i/ }" h
當初我都唔敢試,痛到插唔入- g8 g8 I0 ]$ [/ n
而家越玩越舒服" R( b; {: A( G; e# a1 u9 z- g
其實後面無咁易插鬆% \# E% U- Y( G3 b1 q% @
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
6 M! H/ F4 o5 L. }, f. Z5 U$ G% p
好想試下被插同被口爆係點♡
8 {: g! R8 Z- n0 b% D: a) u3 @
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   + i6 p0 p. y, V6 Y
我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
! C8 M+ U# }7 J: J# _

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
; D. P  `6 x+ f, M# L6 G. [但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel