嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意插人定比人插

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-6 10:41 發表   8 l7 o' [! m( h! A/ T4 k% A9 M" S
兩樣都鍾意。5 g* x( ^% v0 V+ N4 O

6 W+ l  I0 P' R) R男裝時無特別要講。
* ?6 A' j2 [& |) ^- L; t4 P  E4 n9 N+ b: ?6 C3 d  x, `
女裝時俾人玩後面好high,非常之high。
, e- {& V+ J3 z( j
; W* L. j3 u$ W2 M+ j0 W幫人含既話,感覺好似女仔,有服侍人既感覺,又有少少委屈既感覺,所以特別鍾意跪低含。* s6 c' ^0 {5 b$ A$ ]" G8 [
4 B4 ^8 F! H8 x
好接近我的諗法

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-2-17 11:07 發表   / E8 g2 h$ W* Q
, }; Z6 m6 X; `  W
好接近我的諗法
$ `2 Z2 y4 J- V

" o+ B8 q; l: m穿著裙子,給予由後插入,征戰很舒服

我喜愛插入老婆" h$ z2 j" ]4 s9 W  q1 A
感受她的體溫2 a3 e; l  e9 k: i9 p  t
如老婆願意玩換位
6 q2 y' L% M, K1 n1 _我會同意讓她插入1 i8 r0 m' Y8 Y2 u5 l- {0 }( L% Y9 z" C& l
(PS:我非男同、只愛女人)2 g9 [. n. k: S
X 27 y% i6 H! X7 f, B$ t6 \; J- O4 f" @

" l; Q/ Z& W6 s3 Q女朋友既後庭都會插

如果系拉拉,2

喜歡被插.........

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-2-20 07:33 發表   9 e% P' _" V/ s; u; d5 Z
喜歡被插.........
& g; J2 V, u2 N0 R& J9 u
/ c1 u1 B  u1 b2 N# d; {& ^" k
喜歡被插,特別他射精時
# Y3 \. g% @4 U4 g0 J% }Jj 特別硬

比人插:)

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-2-23 17:14 發表   * E# ~" `# c' v
比人插:)
- o+ r! M) f; q- A0 S9 w4 w% Y( J/ B; g
喜歡穿著裙子" ]3 n% L6 \2 C4 Q6 T& S; B
喜歡被插,特別他射精時9 [! j9 x0 q; c
Jj 特別硬

比人插

扮演得女性,當然想被插了吧!

还是只想插TS,有劲

被插,會好舒服

被插哦種興奮唔係插人可以比美

都行,但是喜欢别人给我吹

引用:
原帖由 cs1891 於 2019-2-28 01:12 發表   8 s$ Y# {. }4 [$ m
其實cd多數鐘意插人定係比人插呢?
6 s8 M" J" v& x! M0 V6 U
中意比人插啦

我兩樣都中意🌝
有乜pm傾

做女仔哽係烈做比人插果個

cd左之後想比人插

喜歡被征服佔有既感覺

回復 1# cs1891 的帖子

cd後,完全投入成女性,當然想幫男友吹及被插啦!