嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,! u! I5 J7 d0 C) ?
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。
) @  A6 G  R" l& `& [) u) i! L' t4 V: \# P/ k
各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   
% F0 n# K2 E5 j# r9 ~妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
# K! Q2 f$ x# E$ |9 ~; A/ w直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
7 W. v- E& E, l! m7 f
0 t) J8 e/ X7 k. u6 y- ]0 @
我也有同感+ m2 u$ M0 s; W- _
真的阳具,有溫度5 u! s- [* W% ^/ a( X% ?
在我洞子活動時,
! ~  d- s# p, V7 \9 a我感到自己像女生可以% n' J0 K. O- ?' d, m4 W8 U- j
享受阴道高潮⋯⋯

想試 2 o/ Z+ {( s9 o: V" K9 |0 k4 H
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   # Z  ]( Z; i0 O* h, J+ ?0 {2 a

0 c( U/ }9 p% E+ `' y( _
9 q# h9 ^7 t+ D' x我也有同感5 _; v/ k/ J$ u8 @: i0 H# D% W
真的阳具,有溫度
& N, E" e8 V8 r4 f3 W在我洞子活動時,# q- J5 K! g( n9 R- w
我感到自己像女生可以; b+ H/ Z* i8 x" q' J+ F' w
享受阴道高潮⋯⋯
. L/ ~) O- h9 g, |

5 @7 y# t/ X9 }, b+ H沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 2 M4 u  H; f5 o' q* i4 v
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   & s6 T- x6 I. A
( ?% J8 w* N! a9 f# I
2 X' a$ ~1 N4 S$ b. j# c
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
/ s( Z0 f/ Z' n+ _  g
* x0 X2 N% s' y4 }0 B( r8 j, O
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感8 _7 j9 N+ [4 n* N; e
,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   $ y% F8 r/ ~. ~9 V
內射 / `+ Y1 Q& F; p, w, W% l' W
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
0 }, ~% P* u( p* c) F5 B5 {

- H0 E# h/ O) N我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
4 Y, E+ r: T/ V9 X) d. a小心傳染病........
3 e$ q/ ^+ v6 S2 ]9 Z& _- A2 H! C$ N2 @# ^% f
我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   
) O+ j0 R3 `; ~9 R7 `. \內射
" C4 E* ~+ L3 I. V6 v驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   , \( W; r, o3 O6 F0 \8 X

2 `$ ?6 y$ l2 c8 o- o4 T1 u$ a
. K# O' x# Z8 w( t/ m假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
/ x  d; F+ e2 P4 H" Y7 Z$ [2 f, e,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
; k+ E. h1 y4 ^9 D佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
, q% n' F# K3 E8 V7 I: e1 t& F: G( C/ ^1 I4 [" U
我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   , S  P; o; U0 ~: k5 Y  K
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
$ b9 F( L! }* R1 k  x( [: P

% Q8 j5 }$ c$ W- U) C+ ?你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   1 t) J- ^7 e: X
安全是最緊要的。
2 I  H' t6 N$ m, x9 s2 S
+ y" V4 [. o: c  d! I3 l好多男人很貪心的
, y9 W3 q, s5 G7 y* s6 `初相識時叫吹% s, B  H$ {& z# Z
之後不想用安全套,外射
) a* W/ p4 W: I我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   
3 r& P) d% q+ x% Z8 B# Q5 Q, j男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
9 Z1 A+ T0 F( u( u' s: V$ l
8 C! U  U9 a7 [4 A; ~7 b: p1 d同感的,真的阳具,
( x; d3 R8 F& s7 |0 x含時囗感也好) f/ U- U1 O* P. E; U2 Q
會流出奌分泌
' x. ?0 ]: @  W( q我會吞下,