嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

回復 57# cherrie 的帖子

果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-16 10:22 發表   
$ }$ W5 h* W$ V果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
- ~) O/ ?1 |$ E; C  d) e* G, R2 B/ B
6 x- T! J, Z: H: \- j$ F
我也常換衣裙, 給另一半最好 的感覺

回復 62# joey221 的帖子

真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
做自己,唔聽教。

我都好希望有真的可以入我

回復 64# siying 的帖子

我覺得你需要過自己一關先,踏出依步,意味改變好多想法
做自己,唔聽教。

回復 52# Siuyan1812 的帖子

其實男男真喺好難,開始喺玩,慢慢佢叫比我吸引咗,就開始了叫一齊咗
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   * r- |' X* Q  c2 c9 L
真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
) Z4 Y( m6 n# D. j/ E' s
0 v, t4 j7 R" v4 L. N# \* G1 i我己是女生思想.
5 H6 K. `, f  B6 {每回跟他, 我會全給他滿足

試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
6 d- d" ~( G6 S真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具

未玩過玩具。。真人的確好舒服。。

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   , k' z1 }# Z1 F& H9 L
試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺3 Y& ~3 `% v, e5 t
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
$ J1 L& J! k% t# b
睇黎你都幾enjoy

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-21 01:07 發表   3 G% Y8 O6 G) a: n" Z& A
未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
; l) A8 q* g' t. w# M$ m8 X) m0 C  _6 ?+ g+ O& h& d  q/ s
我兩者,也有玩

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   ' g5 Z4 p; @7 V( r
試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺0 D& ]& t' J, ?0 N# E$ }; n  ?
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
9 F1 @3 D0 M1 ]! K) t6 @& r: O2 _( C1 ]3 |
被真正阳具,才能征服我

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
; @8 w+ F9 V+ s* O! k# a# A真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
. k+ D" n5 g, V+ X: u% |- d: j* H: l9 N7 v7 X7 l
我以全身打扮,有時也會作嬌,也會叫床- Q$ |- Q$ B1 m+ S2 g1 U  J+ S
䌼老公,你只能插我一個

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-26 08:51 發表   
5 e8 I+ j8 K$ Q- h$ v- V1 `8 b3 o4 n7 _+ e& Y' F8 y
: g- H1 S" |, r" d7 }
被真正阳具,才能征服我
# C% E% ^3 T0 P: S真的。。。。男人的陽具。才有征服感

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-28 23:25 發表   3 K0 i' v/ m$ D8 B
& X; L  m* C/ S- ^
真的。。。。男人的陽具。才有征服感
! E1 t2 a+ D/ Z
! @2 W" U5 n5 D( K: `, w. Z
我也很喜歡含他jj % J/ s  _( i( G! K2 u+ f
看到他享受樣子
5 \; l& O6 J4 }. d) v* p& X2 {我心底也十分滿足

第一次的确?忘!

真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。

引用:
原帖由 dixiechick2010 於 2019-11-1 15:00 發表   
# p; j8 v: D* Q2 H; \) Q真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
9 Q: `: X" p8 c5 X8 L# {

+ S. b' L+ ?* g% W3 r3 u, z! Z假阳具就算大和長,也不及真的阳具插在洞裡感覺

回復 73# joey221 的帖子

好正既?惑哦,依句?
做自己,唔聽教。

回復 73# joey221 的帖子

我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭