嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   $ L% w6 z+ I; Y
沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
5 u  ]( c# y) v. a2 e鴨尿片和M巾完全兩回事; S( W, }$ z5 Q1 M" P
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
% q5 D: L  Z4 r$ D, I和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣
, u9 Q; p% O7 j0 t( |6 S8 g穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   4 a) w7 {2 ^2 p% s: d7 a
TENA夜用首選
+ n$ k1 ~) n! l# d  I4 L
3 j# @. H3 @5 t# b' W! d

f  S, F: B. [8 T; @) H- [2 QME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   / Z- `. p. d8 Z5 b0 G
( |$ Y( F5 B; Y) z' c$ V& G

% r6 c" \; G  T; J! Y呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
' D: ?1 P: D; N# E( w" D3 s8 g9 u( ?4 O8 j7 M# ~4 ^7 t& y

/ S# ~: b3 w" R: i- d- K) ~9 v3 x我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
' j9 A  y8 a/ M$ B/ f* m# H1 q1 I一些外國網站上的可清洗成人尿片
' Q3 Q* y9 O: a" R有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   + z; K, o; r% Y9 s( U9 w4 v

* j& {9 u7 G& a2 k$ V妳有冇試過鴨尿片出街?
6 ~3 U8 C( ^: ?% ~. B8 O& h, K
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
  W7 c/ r, F0 d( v) V' T8 W$ K9 e6 N$ k; q

' N4 _9 s5 ]' V9 X- f1 ]' ^9 ~0 [" d
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
+ a* v6 L' D  o

8 y5 t: N- g4 s; D" ]我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   & a, x0 ?% e9 P! g# i" q+ r
" K, `$ k) L$ _* x  n0 z

$ K! J% v" l/ l) w: n0 t2 ~9 s我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
; h1 }& I! U( E- ~. N7 p2 [; d
' a9 T5 Z1 q8 _昨日跑完步時響洗手間影的
( h* n9 d5 c* m2 ]6 o' M6 b
- T9 p, w6 s% J0 p6 N7 Z' X5 kUploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   1 H9 n$ }8 F. L: I

5 q1 S6 F1 D& \. b$ h  P1 @& ]
昨日跑完步時響洗手間影的- v# U. k6 |# n  m1 \
: ], H- _4 m* y8 p
Uploaded with ImageShack.com
, `" a, }9 `7 {7 A; t; A! U0 a1 H
2 f1 t( f3 ~) j3 K
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
9 c/ w! w5 S' _3 f% l2 {5 E當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
4 q8 r; `' T. u* I) m0 T種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   : S4 J2 _7 W) v

5 t' W6 o* q9 Q  t1 {) _
6 k! Y- o+ p( b佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
+ K/ _/ i0 Q/ S5 |當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
" z  o4 W5 t9 P# r5 ~9 a種感覺真正.
( v/ Z( b% V5 y$ z( P晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   
2 v  U3 V8 m: z$ v" B# Y, A; T- s7 Y' J% ^  O2 `
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
- G* Y" U2 `0 o8 n6 d可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
& f  ^8 O2 k% o6 |" t; t5 w2 R; \近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
& l& f) M, d& X* c% g$ e: l0 e! UTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

, I% b/ F" k* ~6 {. `
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   & `; \$ R- W0 t: ]/ i
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
9 @1 K9 \& W% F+ ?近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
9 M+ }( a& q( HTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
; P0 O* M' j9 D+ ^
, w) M/ g" Z0 j% Y" ^) E# K7 O+ J  V' e& g7 ^, N4 |: u
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
5 B7 {# }  S* \2 t! ^! Z  G# P而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   / x( T, t5 m: g) ?

% }9 k; Z8 l- Z- @+ x' ?5 s
- C$ d7 |3 S/ {6 Q/ m  q
  r/ L4 x* Z; ~& x5 x; v4 `* eTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬./ U# H! K; _* N3 p" q
而且怠左上去感覺都非常舒服~
1 ~2 T$ n! L4 ^' e
4 i# C3 a+ O" e* H8 x仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   3 Z/ o9 l$ }. c4 c# J* L, T1 N# l
  [2 k3 k1 [' h
: N' G/ H& y6 a% T; N
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
. Q2 A2 r. \) j/ i8 \; o; r& G
; a! m: F' _% F, H8 r1 g唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   $ j3 [: r  t9 s. v* ]

; x1 e& s1 p! K7 c7 T' e# k7 x1 u$ m: [# D6 e
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
  h0 f6 D* h$ C! }香港可以買到既應該係啦,
! i9 h4 v9 T; w1 r: `8 b0 z地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum6 m; Z8 R# e# c& S
Total capacity 可達3270ml: |* c# ?& M' f+ I1 J( p
比添寧 1740ml6 G  |: M7 b8 M* m! a. y4 j
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml
) A- M+ Z4 _3 k0 O! O" K* K, v都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
/ w3 H+ O1 E. {3 z- U有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
. _% X# f8 D: r& y9 L( U  H0 o
, m3 R7 C5 ^0 q# U3 D. [1,2 片可能要去10蚊店先有啦

最近訪問的版塊