嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   & n6 p2 }( S4 R( W# r
D胸圍可唔可以試戴?
7 C( f8 g! S; U! `5 p; T) {. T

7 D4 v  d5 @. i; l& V# _/ S呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
$ o- C! i2 M9 Q$ `+ M$ F! f, N
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
/ a8 C* b8 q# ]# P$ S3 s/ d  O+ c: C+ k7 q: {1 _3 ?

' m1 F( T" |0 t  g7 b呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
9 ~2 y  W! E. G) q+ d
. U4 f: q1 J2 Q: M! ]$ t, h( U8 W
$ g+ q9 t, D' v3 Z! i7 |
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
1 f1 ^$ j% W8 q+ F# J# P6 t
0 E& t! j  N4 ~, y8 ~但始終都係有少少驚呢家野
0 G# \+ s0 A* G3 @' j我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   7 S" ?2 S8 G& ?+ f: E( |
聽落幾正
- Q2 H& {2 g$ c7 Z$ t; o+ h+ k+ ?/ \: h6 y
但始終都係有少少驚呢家野& R) E2 U0 q# D$ J6 h; u& r. [. v* q
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
8 a: S( T8 E# e3 d7 |+ O

& q4 e1 t+ D8 t8 {' y7 c又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??) m/ _4 v, j5 z
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表     J5 u9 l& e2 t' U& P& i9 X
我比較肥既,佢會唔會打個突架??
3 E+ c* t& g" S我自用架
- z" {, J5 O0 \! X7 E0 j4 @0 m$ i& B4 L2 s
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!+ v0 r8 g- e6 L3 M& D

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   ( g4 ~- K) U# F/ [% r8 U7 a
3 S) Y% A& B7 ?: x/ t) B4 Z9 F! w6 ^
$ c6 N# `6 f: U9 L3 j
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!9 L; x6 t5 `. j- w" m* }0 K
: p" F: W4 P- C* r) A6 W: A) }個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?6 Z1 X$ O) q4 [- S+ i
仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   ) m, s+ k$ e$ v0 v) ~

% V- e  l: \: C! y% [個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?# J) I" F1 O- X. a) _' s- o
仲有,有問佢營業時間?thx
. W. X+ }0 }" U. d
朝11晚11! 我去過三次! 0 I7 I+ r( z+ j6 F. ]
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!* ^+ g3 p7 r1 ?) L3 {! V) u7 u7 c
第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!
2 {" B/ K- o! ^7 q' Z& ]第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!3 r! V* z4 o2 H. x2 X( Q
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
5 L8 D& B4 Z% O' c( m& ?& F/ C5 C9 P

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
; j% R0 D" u$ @' k: k見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
* Q# d. A- }! X" l5 {- F- {" i; ~# J* M, G
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
; P; ?* G2 k/ L2 T3 t2 }8 d2 P' Z) q: Q

4 J9 y* w7 C! V6 H: r3 [呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?: W$ p! L, V1 B( H8 f# r/ N+ j' b# F9 J
% @4 f+ c: w) j# s1 J7 ]* a! Y$ T
7 q3 |9 F; `+ n( N% C1 P
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??" b6 @# L2 g' q% _' f* W$ X8 U8 q
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
( Y* E/ ~8 i+ ~, L我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!. H) g* f& n( Y3 k8 K

! M, ~! N" ]% d, k9 _* W5 p1 {% f0 ~1 i, V. [' l8 e

8 w! e4 q9 t' A# I0 _- q" D- k6 v3 M$ o) i: I- V: N. `* I# f
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
0 n" _: w' Z! F0 u  a" R$ b& V7 m) i/ k! }3 b
! W4 c4 \0 |- G$ h- Y
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??* A: l* [4 d$ d: K( }" m6 y- N  M
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。, V9 a$ G' [( j( E" p$ y
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!' }# Q6 n! ~2 v

6 ]5 ]+ ~- H# {, B+ W0 p9 D* s; ?$ H7 G+ ^  h

3 z4 b2 [5 p4 t, T7 ^  j# V! @2 A5 Z: c) B3 H& G# i
萬分感謝...
  @* A  H! ?' t+ D/ G2 ~

! b0 S  T/ J" }: Z! f, yJoe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   : V/ B0 `1 d" g6 t% ~
咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
1 q" T! K6 S) m# C# L2 Y4 R7 ~& c9 U- P
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
: ~& x1 m( Q' @- b0 \+ h已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
& d( [9 v& t& r% g: X# E; W& D
% U4 |  M% B" g5 P' F7 p$ a* a你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
: Z( O7 |) `$ m2 M

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, - |; R' l8 J- n3 I! z
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
0 a2 i3 }1 v. \- k& G! J3 e, j* j" U6 k5 _

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   
: l- m4 Q2 ~' y/ l" ?  |# j小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
" s: a) W1 o7 i0 n/ j* T, S9 e7 }$ V小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
. f  b! c  t4 h/ r( [9 F" x  i5 |6 U6 h1 t8 T7 {8 `; E+ R
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
. [0 G8 y  Z4 T; O

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
" b# `3 z; q3 W: M! r
) ?" D2 M7 `: V+ T! Y: s
( U  ^: M$ e7 D; j0 G) @, R" F下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!' c. W1 m6 x% J7 E: [4 l
: X, Z# K2 j/ k4 y
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便

最近訪問的版塊