嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++. g6 d- k$ C. x6 c$ k
好似好好玩呢~XDDD
4 z! x0 T6 l3 A! O# h6 A) E但如果我想去是不是不可以?) x2 f8 l8 h. K5 k$ G
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
* g; \0 k5 i& I5 f* H' L6 a
, h4 w" M. x, ^" l" c仲有時間丫- ]; i; O  M& a  W4 w: z3 S
買齊所有野再來吧
% m" y1 n# Q# h% g/ [& G9 _9 m* E( m5 c
衫有啦XD: d* t% q4 c, P! s8 K
假髮就落OREDER啦~" L/ ^! t& Y8 r0 L# p
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   " K5 v* N6 K2 @: V" b: g. o" I
又來八卦一下=3=++& w6 C+ H$ }/ X" P$ V3 `% u; `$ G9 O
好似好好玩呢~XDDD
1 v, G, ~: J8 L1 L, D/ O" O# X但如果我想去是不是不可以?
$ V+ D) Z0 P6 a# F. q) X希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
# N6 C. X6 E+ R! \% B4 k! U; s$ x; X
你有件黑色的我記得都可以吧4 V5 m5 k# B7 v, r2 y
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
8 l) w3 ^; p% W1 f5 l% |3 N不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
$ @5 A  P% L& z" `7 X. }小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
0 z- v7 C  i3 U' E9 |9 d, z, I
小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   
7 A9 [. b) `3 T0 l$ @3 I: ~9 b' c; c8 w9 K7 P! C

) U- x1 ^; {, e4 j) t衫有啦XD
! _, T5 t: P! y假髮就落OREDER啦~
+ @5 x) l# [. M( G* J% [唯獨個貓樣
$ b3 K6 R' z) x% `& E" t6 J6 Y6 R
貓樣?
- r$ x2 \1 B4 v6 T你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   5 A! g* A4 `1 u& W! V4 _
我又去!
& r. V) B: L. x0 j3 s6 V. ^Suki是cdtv的台柱8 e- g7 }1 \: U9 b2 D
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊
. c! O# m; A, r+ v- T! T. ~0 `8 d9 E# u
可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   & f) \/ F7 g. r( F& C

7 n; M# o5 h, r  {% d5 D# Z  ySuki是cdtv的台柱# x% s0 V4 x( {: C, k0 b
是我邀請的對象之一呢~
8 a% l3 [* p" \) J: t
9 D! \& M& F; j+ R
Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯 8 R/ m' N/ V+ U
不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......9 m/ y3 A+ c- ~
(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)
3 v. w1 {% X0 j

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
6 |+ R/ E5 j( T* p會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
/ Y! ?: H; n. j" w但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心( C( ~6 O$ A) }  M2 m* M5 E# s1 j4 E
6人為私人邀請,6人為公開申請: x! f- a) C3 K
頭6人係指心儀邀請的人去; U+ P: S- h. e& N3 \  ]+ L
唧係仲有6個機會....2 Z$ L2 U  t7 C! ^" N4 T9 ]
我好想去............
# _0 N% Y: w! c+ W0 X厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?" @, p2 D0 |+ i) I
(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   ; ~, o4 d, e, X7 |# h+ I% s
唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
3 u& O) K; t, l
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
4 S0 F2 s7 [- Y* }% H: a9 h' Y2 \, i! l( G2 o
不過如果多人參加要排積分
, {; M) h. L( g* ^
0 a' S4 `8 p' R# t+ i) g我加入冇耐..咁少積分 0 b' |9 d# s& C* b
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
" l/ I+ [4 i- ~suki去我又要去丫
' W8 S+ P$ Y; {1 ]: A. [0 ?2 M' k4 v! O; I- v& @
不過如果多人參加要排積分
3 d8 |% I6 x: H0 H$ v, Y
6 t; e$ M% C6 Y( H7 l我加入冇耐..咁少積分 & ?5 N! Z/ Q/ ?5 Y
咪凍過水冇得去lor
( ]' R# ^0 \$ w/ _& L- z! G) @: a2 |咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   
1 e- V. W% X. n9 j# g: {6 h. J- f" @8 k4 H
咁你要快d回多d post la~
- M. _$ a7 v, {( x& I
2 v: v4 a, L6 w- a0 q/ u% U3 P
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   9 o& T1 x& T% v6 r
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
& S8 z6 j8 t  R. g9 N. d/ S" W5 M6 w( \- f
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
" e8 G$ S4 ~+ l+ V
: D8 w: }+ |  j; ^' u% [我有姊妹裙呀!!
: Y1 }. y$ e8 L4 W6 {% T/ s; L) C" ~1 I: [

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
0 L) I% F' e3 c! \- `3 P+ [5 k1 `; l; c. S& H: T* M7 B6 [
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
& R8 C3 c. Z% M7 S2 Z佢係架~
' b5 l1 S" S3 X; b2 B如果唔化同真女無分別! |+ c7 X: L1 w, W
我唔介意的4 p& L* h# {( ~
不過如果唔係就請化妝了XD

最近訪問的版塊