嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

用了多年的校服裙已被我撕破,& N  W, n6 p" P# D- k# S7 f
過程真是極度興奮!
* S% }* ]8 x) c1 `. |  u( [( N6 c
& |- n2 n9 i9 @+ G( `" H[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-11-25 22:53 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁浪費架你

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:52 發表   8 D9 d8 c1 l) Q; t- ]
咁浪費架你
% W5 z5 o) U9 |# h因我買咗3套新的.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:54 發表   , |; h& w+ X; X$ t! H/ z

8 ]0 ]4 x- Z$ g* e因我買咗3套新的.
  R; |6 h8 R7 h; L

) Y: y# x# H0 x, |* m4 d: B; J4 M我早前都買左五套藍田st paul

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:55 發表   
; z! @" q  z6 ^3 z0 k, Q* W7 L( Y4 g0 x% x

@: I1 Z9 ~+ Z( z我早前都買左五套藍田st paul
3 r7 p5 `. {; M& _/ f% C係點樣呀?
3 O- o; `* z9 c我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:58 發表   
. L1 ^- @/ C9 O3 c' U2 x+ |5 ?
3 [6 j; M$ j3 o/ ]8 {; P$ L係點樣呀?3 `0 C$ [1 G; C0 g  N
我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?
) s4 v6 i2 v5 m$ _. t
) b9 Y% a* u2 J+ W7 J玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?
, O1 l0 Y) V5 o! v明未?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 21:00 發表   
  V. X3 y$ e3 S5 w2 Z3 M
7 I# u6 e$ J; l6 d# R7 b' H  H' ]7 n! S8 w
玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?& t3 ]$ v+ w# ~. O3 e8 X4 K9 N1 M
明未?
6 o4 t& I+ K. k# C& _咁邊度有得賣呢?

如果係女女著住撕爛就正

引用:
原帖由 holland_rice 於 2013-8-2 21:23 發表   " r% C* J( a5 a! h9 ]+ n% W" X# o
如果係女女著住撕爛就正
" c+ K  D4 U+ d% \' G) G自己著住來撕爛都一樣咁正!

你又來了...

感謝大大無私分享

我成日去超市發夢都未見過呢種畫面呀.

/remain the skirt

呢到發生肢解案嗎?

做乜咁晒野....

完全粉碎是否另有一番感覺??

因咩事要咁做呢???
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

撕爛不如益人

好像很浪費喔
% `- G. M" A8 `4 u撕掉?

點解~~~~~~~~~~

最近訪問的版塊