嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
4 n7 Q- I5 h3 N+ J沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
* z% V/ T9 _* g& ~2 k, J
鴨尿片和M巾完全兩回事) Z5 c, ?; a" W2 ~( t
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
) n# ?! a) t  m# q和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣
% ^+ v2 w# m) z" v: a穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   
/ e1 e  g" O- {* s. FTENA夜用首選
( E) D3 J1 E$ H+ s' c8 `! c
! H/ {1 Y1 ]6 Q  k( I% [7 R2 T
/ c' n8 \+ Y, ]0 v6 }) O: lME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
3 Q" k( i3 I, J( p2 B! S. G5 U+ n% m+ D
4 x  H5 Q% Z  o, S5 u
呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
8 K& s  m+ [6 F, y

- o$ W6 D  Y3 [5 @# s. Z0 Y, a5 d7 k8 a# C; i
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   , c4 |( m, M! Y
一些外國網站上的可清洗成人尿片
+ q. s. H, \* y2 D
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   5 E; S5 Y( c8 g- I. _

/ @# _% Q% n$ T; h妳有冇試過鴨尿片出街?
6 T* ^( o8 A  Z1 b8 s" D我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
: E1 I2 X8 X/ w& U# y' U0 `' |% y1 R+ G4 e3 Q, R
9 y8 q6 o, f" M+ S6 i' S$ r5 V0 `' {
/ x9 G4 N  |( ^. K
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
; ^2 C. l& K7 b! ?3 p4 U9 D. V$ R8 O
* O) c  l& J8 J7 p我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   
) c; ]. a, d2 X9 g: r3 Z9 ~/ T" U0 N+ p# ~
! z# n  x! |* E8 E' h$ j! k/ i
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
( d5 H) I2 k( J3 z$ B4 \4 [
2 Z! l# z4 O) G昨日跑完步時響洗手間影的
6 N% T' G  e6 g+ |; U" [8 C
5 z5 F. Z% k* g8 t/ z( hUploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
& T! z# R: A7 Y, d) x9 r5 P, p+ y3 s. Z+ w+ X+ _7 f9 O* p0 ]
8 ~) d5 x! a) r: z" c# K
昨日跑完步時響洗手間影的0 \6 }7 B2 i) b8 H2 C
: S' Z$ T  U3 n5 ~; m
Uploaded with ImageShack.com
( L# k9 O$ L8 u/ o2 C) D. J
2 S; x2 S8 g# m0 F+ o1 [9 A, ^佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?- e; H2 |: t+ Y3 X( k  i% p/ o
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個% H7 y) s9 s0 ]6 d5 K
種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   ! ~) Q7 B* f5 s4 \& N
+ Y& \% E# M# k$ o9 a$ N# }

" z8 e7 R. }5 [" p佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?, K% p, l- A! H+ a; y$ |; W
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
1 m2 Y; R) ]7 F2 k0 Q# L! s' w種感覺真正.
  Y1 r' h1 v% ^. E
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   8 k8 s% K/ p! m' d9 I

: f7 X  r% G& ?& D* Q2 P晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
- a& I. J- X3 f7 r可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)2 _; S& O" F0 w! p2 h, s) ~  ?+ J+ k% j
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
' C7 N3 y" s/ t  N  dTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

4 V$ g' `6 b5 h- d4 T
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   " B- k$ O* P' A" s# n  f5 `5 x
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)% r& {/ ~; u6 I2 G& D
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價7 w" ~/ J2 C2 i
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
" H/ Y3 ]* f2 _

4 o7 ]: N# c7 d! d9 j; @9 n# z: x4 I- L$ P
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.9 b, J+ D( P8 h) ]) u* E! k. O& ~
而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   
8 D& Y$ b! Z" A
, B  w. a8 G) D6 l  p. z% Q& `6 }/ Z# e, S' I: @
! R5 |" G  b/ p2 s8 m
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.. C7 n; x( |+ o2 C
而且怠左上去感覺都非常舒服~
+ ^0 Y  n2 n8 J; w+ C) ?. P8 \# A6 w* y4 {/ N5 {6 e7 `# b
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   6 a9 P, B5 v) k* t6 H
4 y8 S) a  c6 U+ K) ]. ]* L+ `

5 O( i# w7 a( \" p. z2 m仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
* C9 L7 j, o7 b' d) j3 F  P! w6 H# y1 }/ k3 z
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   # I6 t6 A5 f9 H0 z

c8 O% ^* E/ N' s% J6 x( s
! l2 J3 q5 r1 U唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
/ _7 `% Z; ]3 ^7 U- R香港可以買到既應該係啦,
, Z1 j9 a( v/ Z4 w  c& }. i2 [& ?9 R地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
+ {5 q' t9 e4 s; m% OTotal capacity 可達3270ml
. i/ T! s7 b4 }比添寧 1740ml; ^" _4 m- y5 j: V* }5 @2 ?
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml
3 g7 I& j$ ]6 M+ X都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   ( G; ~' M" [; `, V; r0 n
有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
" |7 s# R' E3 e6 J  U& V$ \
) m5 H9 j7 R# y6 E
1,2 片可能要去10蚊店先有啦

最近訪問的版塊